Need for Speed: Η λίστα με τα διαθέσιμα αυτοκίνητα

Συνολικά 51 αυτοκίνητα πρόκειται να περιέχει η επανακυκλοφόρηση του Need for Speed από την Ghost Games. Πραγματικά για τους λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτων και τους πιστούς οπαδούς των τίτλων της σειράς Need for Speed, θα είναι ό,τι έχουν αγαπήσει ποτέ περισσότερο.

Θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν, τροποποιήσουν και αναβαθμίσουν τα αυτοκίνητά τους ή να δημιουργήσουν και την στυλιστική εμφάνιση που επιθυμούν χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν DLC ή να πληρώσουν για να ξεκλειδώσουν περιεχόμενα. Όλα θα παρέχονται με δωρεάν ενημερώσεις καθώς προχωρούν στο παιχνίδι.

Επίσης κυκλοφόρησε και το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού, κάτι που αρκετοί περίμεναν, καθώς η μουσική τους διεγείρει ενώ παίζουν, περιέχοντας καλλιτέχνες όπως Dirty South, Avicii και The Glitch Mob.

Το παιχνίδι θα βρίσκεται στα ράφια κατά την 3η του Νοέμβρη 2015 για το PS4 και το Xbox One, ενώ για το PC θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2016, προφανώς ελαφρώς βελτιστοποιημένο από τις άλλες εκδόσεις.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 20:12

Σχόλια

  • που ειναι η SUZUKI SUZUKI SX4 WRC SUZUKI SX4 HATSBACK GRAND VITARA μακαρη να προστεθει και η SUZUKI πιστευω να βγει για PS3

  • Ρε παιδια το r8 γιατί δεν το βάλαν?? ή το db9?? Γενικά απο audi και aston martin επρεπε να είχαν βάλει τουλάχιστον 2-3 αμάξια, έκαστος!!!! Mercedes μονο ένα?? Γιατί??

    Ακόμη δεν υπάρχουν peugeot, renault, alfa romeo και seat!!! Γιατι έτσι?? Κρίμα!! Υπάρχουν μοντέλα απο αυτές τις εταιρίες που επρεπε να τα είχαν βάλει στο παιχνίδι...

    Υπάρχουν αμαξάρες δε λέω, αλλά θα μπορουσαν και καλύτερα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Δημήτρης Μηλόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.