Τις τελευταίες ημέρες μάθαμε ότι θα μεταφερθεί σε αυτές το Apex Legends, ενώ τώρα έρχεται η σειρά του Battlefield. Όπως επιβεβαίωσε η DICE, η οποία έχει αναλάβει τον προγραμματισμό του παιχνιδιού από το original game το 2002 μέχρι και σήμερα, το Battlefield θα έχει νέο video game στις δύο κονσόλες της νέας γενιάς.
Σε πρώτη φάση η Electronic Arts (EA), που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του παιχνιδιού και μητρική εταιρεία της DICE, είχε αποκαλύψει πως το νέο game της σειράς θα ερχόταν μέσα στο οικονομικό έτος 2022, το οποίο ξεκινάει από τον Απρίλιο του 2021 και τελειώνει τον Μάρτιο του 2022.
Όμως αυτή τη φορά η DICE επιβεβαίωσε πως το νέο Battlefield θα έρθει μέσα στο 2021, με την ΕΑ να συμπληρώνει ότι αυτό θα γίνει στις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Τέλος, δεν αποκλείεται το νέο Battlefield, του οποίου ακόμα δε γνωρίζουμε τον τίτλο και την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, να κυκλοφορήσει και για PC.
Η Sony παρουσίασε τη Hyperpop Collection με έντονα χρώματα για DualSense controllers και PS5 console covers, δίνοντας έμφαση στο design και την προσωπικότητα.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου