Xbox Series X: Πρώτη γεύση με Demo παιχνίδια σε ειδικό event

, Xbox Series X: Πρώτη γεύση με Demo παιχνίδια σε ειδικό event

Έτοιμη για την επόμενη γενιά του Xbox φαίνεται ότι είναι η Microsoft. Η γνωστή εταιρεία απέχει πολύ λίγο από το να κυκλοφορήσει τη νέα της κονσόλα, που θα είναι το Xbox Series X.

Έτσι, θέλησε να δώσει μία γεύση στους gamers, που αντιστέκονται στο PlayStation και επιλέγουν τον μεγάλο αντίπαλο, που είναι φυσικά το Xbox. Γι’ αυτό, στις 7 Μαΐου θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό streaming event, με την ονομασία Inside Xbox, στο οποίο θα εστιάσει περισσότερο στα video games, τα οποία θα παίζει η νέα κονσόλα.

Βέβαια, ήδη έχουν αποκαλυφθεί κάποια, όπως το ότι θα έχουμε μεταφορά του Apex Legends, τόσο στο Xbox Series X, όσο και στο PlayStation 5. «Θέλετε να δείτε τα παιχνίδια για το Xbox Series X;

Εμείς θέλουμε να σας τα δείξουμε. Ρίξτε μία πρώτη ματιά στο επόμενης γενιάς gameplay από τους παγκόσμιους συνεργάτες μας στον προγραμματισμό μέσω του Inside Xbox την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 8 π.μ. PT», ανέφερε η ανάρτηση στον λογαριασμό του Xbox στο Twitter.

Ωστόσο, οι τίτλοι της Xbox Game Studios θα αποκαλυφθούν σε άλλη ημερομηνία, με πιο πιθανή να είναι μέσα στον Ιούνιο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Αν δεν εχει αποκλειστικα δε θα λεει και πολλα..Την σονυ περιμενουμε ολοι με αγωνια..

Constantine

Το οτι θα δουμε gameplay απο νεα παιχνιδια που θα παιξουν σε ολες τις πλατφορμες…ασφαλως και θα λεει, μην φορας παρωπιδες…το θεμα ειναι να παιζουμε νεα καλα και ομορφα παιχνιδια αναξαρτητου πλατφορμας 😉

νωντας

Ειπα δε λεει πολλα,δεν ειπα οτι δε λεει τιποτα..Προφανως και περιμενουμε ολοι να δουμε πραγματικα next-gen παιχνιδια και αυτα θα ειναι μονο τα αποκλειστικα..Καλα θα ειναι και αυτα που θα δειξει η μαικροσοφτ απλα θα ειναι βελτιωσεις στα ηδη υπαρχονται παιχνιδια και οχι φτιαγμενα απο την αρχη για τα νεα συστηματα εκμεταλευομενα στο επακρο τις νεες κονσολες..π.χ καινουργιο god of war,spiderman,horizon dawn κλπ

Constantine

Mα αυτα που θα δειξει δεν θα ειναι δικα της, θα ειναι ολα τα νεα παιχνιδια που σχεδιαστικαν απο την αρχη για ολες τις νεες κοσνολες…τα δικα της τωρα καλο Ιουνιο..εγω τιμη θελω να μαθω πως θα κυμανθουν οι νεες κονσολες, γιατι τωρα με κορονοvirus καπως τους χαλασε σε ολους τα σχεδια και βλεπω να ερχονται ακριβοτερες απο οτι το σχεδιαζαν

νωντας

Δεν ειναι απο την αρχη για νεες κονσολες,κανεις λαθος..Για αυτο το λογο θα παιζουν τα παιχνιδια που θα δειξουν και στις παλιες..Απλα θα ειναι πολυ ενισχυμενα..ΟΧΙ απο την αρχη γιατι δεν θα μπορουσαν να τρεξουν στις παλιες..

Constantine

Το νέο Assasin για που θα είναι? νεα παιχνιδια θα ειναι,το οτι μερικα θα ειναι και σε παλιες κοσνολες δεν εχει σημασια, σκεψου ειμαστε σε φαση μεταβασης απο παλια γενια σε νεα…πχ δες last uf us θα παιζει και στο παλιο ps4 και στο καινουργιο…δεν ακουγεται λογικο να αφιερωσει ολοκληρο event για τα ηδη υπαρχοντα παιχνιδια

νωντας

Δεν καταλαβες τι λεω..Λοιπον ακου το god of war θα βγει μονο ps5 οπως και αλλα αποκλειστικα της σονυ..Αυτο σημαινει απο την αρχη φτιαγμενο για νεξτ τζεν..Το assasin πχ που λες θα παιζει παντου και στις παλιες κονσολες..Δηλαδη γινονται καποιοι συμβιβασμοι σε αυτα τα παιχνιδια για να τρεχουν παντου..Τα πραγματικα νεξτ τζεν δεν θα μπορουν να τρεξουν σε παλαια συστηματα..δε μπορω να το εξηγησω αλλο σορυ,..

Constantine

Ψαξε την Smart Delivery τεχνολογια που θα εφαρμοσει η MS στο Xbox….οσα παιχνιδια την υποστηριζουν πχ το νεο aasasin καλη ωρα που θα ειναι κανονικος next gen τιτλος, μαζι και το ολοκαινουργιο Cyberpunk 2077.

νωντας

To smart delivery θα βελτιωνει το παιχνιδι,ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ..Αν οντως ηταν φτιαγμενο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ θα σημαινε,εκμεταλλευση 2500 ταχυτητα δισκο,ολη τη ραμ,ολοι οι ryzen πηρυνες και 12 τεραφλοπ..Εχει πει ο φιλ της μαικροσοφτ οτι θα ξεκινησουν να τα κανουν αυτα απο 2022 και μετα γιατι αλλιως δεν θα ηταν συμβατα με τη προηγουμενη γενια χβοχ..Καλυτερα θα ειναι τα παιχνιδια σε χβοχ series x 4κ καλυτερα καρε κλπ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΧΙ για τους λογους που ειπε ο ΦΙλ!!στο ps5 απο την αρχη θα εχεις ολοκληρωτικα καινουργιο παιχνιδι πχ spiderman 2 οπου οταν το δουμε θα καταλαβεις τι σημαινει πραγματικα καινουργια γενια!!Καληνυχτα παω να παιξω street of rage 4 να θυμηθω νιατα,στο προτεινω..

Constantine

Το last uf us 2 θα ειναι next gen η οχι?

Νωντας

Οχι το last of us 2 δεν ειναι φτιαγμενο απι την αρχη για ps5 οποτε δεν ειναι next gen..Βεβαια θα ειναι πιο βελτιωμενο σε ps5 και θα φαινεται πολυ καλυτερα απο το ps4..Αλλα αλλο βελτιωση αλλο next gen.Δεν καταλαβαινω που μπερδευεσαι.

Constantine

Οι αποψεις διίστανται….anyway 😉

Nickolas

Τέλεια, περιμένω πως και πως. Θέλω πολύ να δω game play από το νέο assassin’s και τι άλλο καλό θα μας δείξουν.
Και στην επόμενη παρουσίαση που θα δείξουν τα αποκλειστικά, αν ένα από αυτά είναι η συνέχεια του Fable, σε αυτή τη γενιά πάω με χίλια για Xbox.

Constantine

Ναι ρε σι..Καινουργιο Fable, το ειχα λιωσει το πρωτο στο PC, απιστευτο παιχνιδι

Nickolas

Είναι το μόνο παιχνίδι που το έχω τερματίσει τρεις φορές, συνήθως ότι παίζω δεν ξανά ασχολούμαι.
Πάντως απ’οτι φαίνεται φέτος θα δούμε πολύ ωραία πράγματα από τη Microsoft.
Στο μεταξύ χρειάστηκε να αλλάξω και τηλεόραση φέτος επειδή χάλασε η παλιά και η καινούρια υποστηρίζει τα καλούδια που φέρνει η νέα κονσόλα.

Constantine

Ποια πηρες? σκεφτομαι και εγω στο μελλον να επενδυσω σε κοσνολα…γιατι το gaming σε pc εχει γινει ασυμφορο πλεον

Nickolas

Πήρα την LG 49 SM 9000, πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Υποστηρίζει HDMI 2.1 για 4Κ μέχρι 120Ηz, variable refresh rate, χαμηλό input lag, καθώς και eARC για να συνδέσεις Dolby Atmos ηχοσύστημα. Επίσης έχει και μερικές ακόμη ευκολίες όπως air play, google assistant κλπ αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει, ειδικά το δεύτερο νομίζω πρέπει να αλλάξεις γλώσσα για να λειτουργήσει σωστά στην Ελλάδα.

Έχει πολύ καλό HDR και Dolby Vision, υπέροχα χρώματα και καλές γωνίες θέασης μιας και είναι IPS.
Το μαύρο καλούτσικο είναι αλλά όχι τίποτα σπουδαίο, έχει Full Array dimming, αλλά δεν έχει τόσες πολλές περιοχές ώστε να κάνει μεγάλη διαφορά και να έχεις πολύ καλό μαύρο. Θα πήγαινα σε OLED αλλά δεν ήθελα να ανέβω πολύ σε τιμή, συν του οτι ακόμη με φοβίζει λιγάκι το burn in. Επίσης σκεφτόμουν και Samsung QLED, αλλά το μοντέλο που ήθελα επίσης ανέβαινε πολύ σε τιμή.

Πάντως αυτή την εποχή οι εταιρείες ανακοινώνουν τα καινούρια μοντέλα, οπότε μια καλή εποχή για να αγοράσεις τηλεόραση είναι όταν θα βγουν και οι κονσόλες, κοντά στις γιορτές που θα κάνουν και πολλές προσφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.