Νέο teaser του The Medium, αυτή τη φορά με in-game υλικό

Ένα από τα πιο περίεργα παιχνίδια του Xbox Games Showcase που είδαμε ήταν το The Medium, ένα ψυχολογικό horror game, στο οποίο μάθαμε κάποια βασικά στοιχεία του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς δεν είδαμε ποτέ το παιχνίδι να τρέχει στην κονσόλα, παρά μόνο CGI.

Η ομάδα ανάπτυξης Bloober Team θέλησε να μας δώσει μία καλύτερη ματιά για το τι να περιμένουμε, εξηγώντας στους θεατές το πως η πρωταγωνίστρια, Marianne, μπορεί παράλληλα να ζει και στον πραγματικό αλλά και στον κόσμο των πνευμάτων, με τους δύο κόσμους να είναι τρέχουν ταυτόχρονα. Όλα αυτά μέσω ενός δεύτερου, in-game teaser με επιπρόσθετο υλικό και commentary.

, Νέο teaser του The Medium, αυτή τη φορά με in-game υλικό

Η περιγραφή του βίντεο:

Πάρτε μία γεύση από το gameplay διπλής πραγματικότητας του The Medium μέσα από το πρώτο επίσημο walkthrough demo. Δύο πλήρεις και οπτικά διακριτοί κόσμοι αποδίδονται ταυτόχρονα.

Ανακαλύψτε ένα σκοτεινό μυστήριο που μόνο ένα medium μπορεί να λύσει. Εξερευνήστε τον πραγματικό και τον πνευματικό κόσμο ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε τις ψυχικές σας ικανότητες για να λύσετε γρίφους που εκτείνονται και στους δύο κόσμους, να ανακαλύψετε βαθιά μυστικά και να επιζήσετε αντιμετωπίζοντας το The Maw – ένα τέρας που γεννήθηκε από μία ανείπωτη τραγωδία.

Το The Medium αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κονσόλες αποκλειστικά στο Xbox Series X, ενώ θα κυκλοφορήσει και στο PC μέσω του Steam.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Αποκλειστικά για την ώρα *
Έτσι έπρεπε να γράφει καθώς το παιχνίδι θα βγει και για το PS5 μετά από λίγο καιρό, είναι time exclusive. Επίσης φτιάχτε την πηγή δεν πατιέται

Last edited 3 years πριν by George
Κώστας Λεοντιάδης

Η λέξη “πηγή” έμεινε δυστυχώς, καθώς δε χρειαζόταν (αφού πηγή είναι το ίδιο το βίντεο 😛 ). Επίσης, γνωρίζουμε ότι είναι “console launch exclusive”, δηλαδή δε γνωρίζουμε πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει για να γράψουμε κάτι τέτοιο 🙂

H ιστορία του studio μάλλον μαρτυράει τη μοίρα του παιχνιδιού, όπως το Blair Witch που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2019 στο Xbox One και το Δεκέμβριο του 2019 στο PS4, αλλά μέχρι να έχουμε επίσημη δήλωση από το studio το παιχνίδι παραμένει “console launch exclusive”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.