Netflix: Αποχαιρετά το Wii U και το 3DS, κανένα σημάδι για Switch έκδοση

Netflix, Netflix: Αποχαιρετά το Wii U και το 3DS, κανένα σημάδι για Switch έκδοση

Η Nintendo ανακοίνωσε πως σταματά τη λειτουργία του Netflix στις κονσόλες Wii U και 3DS. Η εφαρμογή θα σταματήσει να λειτουργεί για τους χρήστες που τη χρησιμοποιούν στις 30 Ιουνίου 2021, ενώ από τις 31 Δεκεμβρίου 2020 δεν είναι διαθέσιμη για τους νέους χρήστες που θέλουν να την κατεβάσουν.

Για όσους έχουν κατεβάσει την εφαρμογή στο παρελθόν, μπορούν ακόμα να το κάνουν, τουλάχιστον μέχρι το οριστικό τέλος της λειτουργίας. Το θέμα όμως δεν είναι γιατί φεύγει η υπηρεσία από τα 3DS και Wii U, κάτι που θα γινόταν αργά ή γρήγορα, αλλά γιατί δεν υπάρχει ακόμα εφαρμογή Netflix για το Nintendo Switch, κάτι που περιμένουμε από το 2017.

Η επίσημη ανακοίνωση της Nintendo:

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2020, η εφαρμογή Netflix δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη από νέους χρήστες του Nintendo eShop σε κονσόλα Wii U ή στην οικογένεια συστημάτων Nintendo 3DS. Από εκείνη την ημέρα, όσοι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή στο παρελθόν θα μπορούν να επαναλάβουν τη λήψη.

Η υπηρεσία για τους υπάρχοντες χρήστες θα συνεχιστεί έως τις 30 Ιουνίου. Σας ευχαριστούμε όλους όσους απόλαυσαν το Netflix στις παραπάνω πλατφόρμες όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.