Nokia Ν-Gage | Ετοιμάζονται νέοι τίτλοι παιχνιδιών

, Nokia Ν-Gage | Ετοιμάζονται νέοι τίτλοι παιχνιδιώνH Nokia και η Glu Mobile ανακοίνωσαν τα πρώτα τρία παιχνίδια της εταιρίας (Glu Mobile) για την πλατφόρμα N-Gage, που μπορούμε να βρούμε στα νεότερα μοντέλα Series 60 της Nokia. Tα παιχνίδια, τα οποία θα λανσαριστούν μέσα στο 2008 βασίζονται στις δύο επερχόμενες ταινίες της Warner Bros Pictures, Speed Racer (βασίζεται στην ομότιτλη ταινία) και The Dark Knight (βασίζεται στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Batman) ενώ θα κυκλοφορήσει και το Super Slam Ping Pong.

Ειδικότερα, στο Speed Racer ο παίκτης μπαίνει στη θέση του απόλυτου πρωταθλητή Grand Prix! Πρέπει να οδηγήσει τόσο καλά ώστε να καταφέρει να τερματίσει πρώτος από τους αντίπαλους οδηγούς.

Στο The Dark Knight,o χρήστης χειρίζεται τον Batman, ο οποίος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες της Gotham City χρησιμοποιώντας τις προηγμένες ικανότητες και τα μοναδικά όπλα του. Στην προσπάθεια του αυτή, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον μεγάλο του εχθρό, τον Joker.

Τέλος, στο Super Slam Ping Pong καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς πολλούς δυνατούς παίκτες του Ping Pong.

2
0

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Καλωσορίζουμε στην παρέα μας τον bomber21.
Ο bomber21 είναι ένας από τους δημιουργούς του https://grmoto.blogspot.com, του blog για τους modders κινητών της Motorola και θα μας ενημερώνει με νέα από το χώρο της κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο.

tasosvel

Καλωσόρισες στο techblog !!
Επιτέλους θα βγάλουν νέα παιχνίδια ,έχω περάσει τρία Ngage games στο ν95 μου και είναι άψογα. Το κακό είναι οτι είναι αρκετά ακριβά για να τα αγοράσεις μέσω νετ, αν θυμάμαι καλά έχει 10 ευρώ το καθένα!!

Vagelis

Καλή αρχή !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.