Nintendo 3DS μια πρώτη επαφή, Φωτογραφίες και βίντεο

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην pre launch παρουσίαση του Nintendo 3DS και παίζουμε 3D games δύο μήνες πριν επίσημη κυκλοφορία του στην Ευρώπη (Ελλάδα 26 Μαρτίου). Όσο και αν πιέσαμε δεν μπορέσαμε να μάθουμε την τιμή του, όμως στα πηγαδάκια ακούστηκε ότι θα κοστίζει 279 ευρώ τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας.

Όσο μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα 12 Nintendo 3DS που υπήρχαν διαθέσιμα, μιας και οι καλεσμένοι ήταν πάνω από 100 άτομα, μπορούμε με σιγουριά να σας μεταφέρουμε ότι η Nintendo έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και επιτυγχάνει με ακρίβεια το πολυπόθητο τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Μην κρίνετε από την εικόνα του βίντεο, αυτή δεν μπορεί να “αιχμαλωτίσει” το 3D. Περιμένετε και όταν διατεθεί πηγαίντε να το δουλέψετε, αξίζει.


Επεξεργάστηκε την 11 Φεβρουαρίου 2011 19:31

Σχόλια

  • Άραγε γιατί να το αγοράσω αν μπορώ να πάρω ένα smartphone που θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή 3D οθόνη με καλύτερη ανάλυση και λειτουργικό Android !

  • @REDODIN7

    Γιατί με 278 ευρώ δεν παίρνεις ούτε το σασί από το smarphone που περιγράφεις....

    +αυτά που λέει ο φίλος παραπάνω, Zelda, Mario, Resident Evil κλπ

  • @Stkatsi αργά η γρήγορα θα βγει κάποιος emulator :)
    @panOS οκ θα δώσω τα διπλά όμως θα έχω και αλλά όπως σερφαρισμα στο ίντερνετ , πολύ καλύτερες πολυμεσικες δυνατότητες και πολλά άλλα .

  • Ναι φιλε σταυρο αλλα δεν παιζει ρολο μονο να μαινεις στο ιντερνετ αλλα να εχεις και μια σωστη εμπειρια

  • Για τον κ. REDODIN7 και καθε τετοιο κυριο καμια σχεση το να παιζεις ενα παιχνιδι σε παιχνιδοκονσολα και το να παιζεις ενα παιχνιδι σε κινητο. Οι παιχνιδοκονσολες σχεδιαζονται πρωτα για παιχνιδια και μετα για multimedia κλπ, ενω τα κινητα σχεδιαζονται πρωτα για κλησεις και μνματα, multimedia και μετα για ολα τα αλλα. Και συμφωνω με τον κ. Stkatsi

  • ΌΤΑΝ ΛΕΜΕ 'ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΔΙΠΎΡΗΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ TI ΕNNOYME ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ 3DS?
    ΕΓΩ ΈΜΑΘΑ ΌΤΙ ΈΧΕΙ 2,4GHz ΤΟ 3DS.
    KAI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΌΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE?.

  • WIRELESS

    2.4GHz / 802,11 Wi-Fi / Μπορεί να επικοινωνεί με άλλες κονσόλες ή στο internet, όταν είναι σε κατάσταση νάρκης / ασύρματο μπορεί να απενεργοποιηθεί για να διατηρήσει τη ζωή της μπαταρίας

  • με τα ιδια λεφτα παιδια επερνα sony psp go και ενα xperia x10 mini και τα ειχα ολα΄;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.