Nintendo Switch: Αποκαλύφθηκε νέα έκδοση με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερο επεξεργαστή

Nintendo Switch, Nintendo Switch: Αποκαλύφθηκε νέα έκδοση με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερο επεξεργαστή

Την προηγούμενη εβδομάδα η Nintendo ανακοίνωσε το Nintendo Switch Lite, και τώρα η εταιρεία αποκάλυψε μία νέα ενημερωμένη έκδοση του κανονικού Switch. Η Nintendo δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο, έχει καταχωρήσει την κονσόλα στην ιστοσελίδα της.

Η νέα έκδοση του Nintendo Switch έχει ελάχιστες αλλαγές και μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία. Η εταιρεία ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα της ότι όταν χρησιμοποιούμε την κονσόλα ως portable τότε η μπαταρία της θα διαρκεί πλέον 4,5 με 9 ώρες ανάλογα με την χρήση. Η τωρινή έκδοση προσφέρει 2,5 με 6,5 ώρες αυτονομία.

Nintendo Switch, Nintendo Switch: Αποκαλύφθηκε νέα έκδοση με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερο επεξεργαστή

Κατά τα άλλα, το νέο Nintendo Switch έχει τον αριθμό μοντέλου HAC-001(-01) και χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή με το Switch Lite, ο οποίος είναι καλύτερος από αυτόν της παλιάς έκδοσης.

Ο επεξεργαστής έχει κωδικό όνομα Mariko και είναι βασισμένος σε διαδικασία 16nm. Στον αντίποδα, η τωρινή έκδοση του Nintendo Switch έχει μία παραλλαγή του Tegra X1 που βασίζεται σε 20nm διαδικασία. Ο νέος επεξεργαστής θα προσφέρει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας και ίσως ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις.

Nintendo Switch, Nintendo Switch: Αποκαλύφθηκε νέα έκδοση με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερο επεξεργαστή

Σχεδιαστικά, η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο Nintendo Switch παρουσιάζεται στο κουτί, όπου η εταιρεία χρησιμοποιεί μία πιο έντονη απόχρωση του κόκκινου. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν αλλάξει κάτι και στην απόχρωση της κονσόλας.

Το νέο Nintendo Switch θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή στα μέσα Αυγούστου και θα κοστίζει ακριβώς το ίδιο με τη τωρινή έκδοση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.