Games

Nintendo Switch: Ο μεγάλος νικητής της Black Friday

Το Nintendo Switch έχει δείξει ήδη ότι ήταν ένα πολύ καλό βήμα για την Nintendo με τις πωλήσεις να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Πρόσφατα πήρε τον τίτλο του gadget της χρονιάς από το TIME και φαίνεται να είναι ο μεγάλος νικητής της Black Friday.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η Adobe, για τις τάσεις των αγορών κατά τη διάρκεια του Thanksgiving και της Black Friday, στις ΗΠΑ, το Nintendo Switch κατάφερε να κερδίσει τους καταναλωτές.

Το Nintendo Switch ήταν το προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια των γιορτών και επιπλέον στο Adobe Digital Insights report, επισημαίνεται ότι ξεπέρασε PlayStation 4 και Xbox One.

Η έρευνα της Adobe βασίστηκε σε πληροφορίες που συλλέχθηκαν από 4500 online καταστήματα και πάνω από 55 εκατ. SKUs (Stock Keeping Units) στις ΗΠΑ. Φαίνεται ότι το “social buzz” που έχει δημιουργήσει γύρω του το Nintendo Switch, είναι σχεδόν διπλάσιο από του PlayStation 4 Pro και έξι φορές περισσότερο από το Xbox One X.

Να σημειωθεί ότι η έρευνα λαμβάνει υπόψη μόνο τα online καταστήματα και όχι τα φυσικά, επομένως δεν έχουμε την ολοκληρωμένη εικόνα. Αναμένουμε να μάθουμε ακριβείς αριθμούς πωλήσεων.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2017 12:08

Σχόλια

  • Το πιο σημαντικό δεν είναι μόνο οτι έκανε πωλήσεις παραπάνω από τους άλλους, αλλά και οτι τις εκανε στην κανονική του τιμή, καθώς η Nintendo δεν έκανε καμία προσφορά για αυτή την ημέρα, παρα μόνο κάποιες εκπτώσεις στα παιχνίδια.
    Οταν βγήκε πολλοί έλεγαν οτι θα πατώσει και τώρα έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα σε κανα χρόνο θα έχει φτάσει σε νούμερα το Xbox one!

  • To Amazon.com όπως και το Amazon.uk.co είχαν 20% έκπτωση στο Switch με το Mario Odyssey Μόνο για την Παρασκευή . Επίσης φαντάζομαι πως αρκετά Online αμερικάνικα καταστήματα θα είχαν δικές τους εκπτώσεις στα buddles ανεξάρτητα από την μη επίσημη έκπτωση της nintendo .

  • Η κονσολιτσα για φορητη ψιλοκαλη ειναι,γιατι ακομη ειναι πανακριβη,αλλα για σταθερη μακρια..Δεν εχει παιχνιδια παρα μονο κανα μαριο,ζελντα,τα υπολοιπα μουφα ολα..σαν σε pc σε ultra low graphics..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.