Nintendo Switch: Πληροφορίες για τιμή στα 250 δολάρια

Τον Οκτώβριο η Nindendo παρουσίασε, ή για να το πούμε πιο σωστά, έδωσε μια πρώτη γεύση από τη νέα της κονσόλα Nintendo Switch. Η εταιρεία δεν έκανε ολοκληρωμένη ανακοίνωση, αλλά αρκέστηκε στη δημοσιοποίηση ενός επίσημου video.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πήραμε όλες τις πληροφορίες, με μια από τις σημαντικότερες να είναι η τιμή. Πολλοί αναρωτιούνται που θα κινηθεί η Nintendo για να μπορέσει να σταθεί το Switch απέναντι σε αντιπάλους όπως PlayStation και Xbox.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Nikkei, τις οποίες μεταδίδει από το website της, η τιμή του Nintendo Switch θα είναι στα 25.000 yen, περίπου 215 δολάρια. Η τιμή του στις ΗΠΑ αναμένεται όμως στα 250 δολάρια, περίπου. Αν ισχύουν οι πληροφορίες, η κονσόλα της Nintendo θα είναι πολύ πιο οικονομική από τους αντιπάλους και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να πειστούν οι gamers να τη δοκιμάσουν.

Το Nintendo Switch είναι μια υβριδική συσκευή. Όταν βρίσκεται στο σπίτι, ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει το Nintendo Switch στο base station και να το χρησιμοποιήσει ως μια παραδοσιακή κονσόλα, ενώ μπορεί να πάρει μαζί του τη συσκευή αποσυνδέοντάς την από τη βάση και βάζοντας επάνω χειριστήρια για παιχνίδι on the go.

Το Nintendo Switch αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 12 Ιανουαρίου σε live stream event και μέχρι τότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για την τιμή.

nintendo switch price, Nintendo Switch: Πληροφορίες για τιμή στα 250 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mpampis13

Θα το αγοράσω αλλά όταν το βρω σε προσφορά και αφού περάσει κανένας χρόνος από την κυκλοφορία του

PetrOS

Αν πάει γύρω στα 250 είναι καλή φάση!! Πολύ καλή τιμή.

νωντας

Αν βγει 250 ευρω πατωσε..πολυ κακη τιμη..200 το πολυ πρεπει να κανει!!Θα ειναι πολυ αδυναμο,με 250 παιρνεις ps4 και του χρονου ps4 pro…

Nick_GR

Είμαι pc fan εδω και καιρο αλλα ανυπομωνω αφου θα έχει και assassin’s creed empire οταν βγει.

Nickolas

Τα 250 ευρώ είναι μια καλή τιμή και ενοοείται οτι θα το πάρω πρώτη μέρα. Προσπέρασα το Wii U, όμως πιστεύω οτι το Switch θα πάει πολύ καλά, έχει αρκετούς τίτλους η Nintendo που θα φέρει σίγουρα από το Wii U, μερικούς όπως είναι και μερικούς με προσθήκες, απ’οτι διαβάζω αρκετές εταιρείες ετοιμάζουν και αποκλειστικά παιχνίδια και φυσικά το νέο Zelda και Mario, αν καταφέρει και εξασφαλίσει υποστήριξη από τους 3rd party θα σκίσει. Περιμένω πως και πως την παρουσίαση σε λίγες μέρες.

nikos

250 ευρω???!!!Τι παιρνουν εκει στη νιντεντο??!!!Εννοειται πως ειναι πολλα για φορητο ουσιαστικα..200 και πολλα που ειναι,αφου μονο τα δικα της παιχνιδια θα αξιζουν..των αλλων οπως assasings creed or call of duty θα ειναι χειροτερα και απο xbox..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.