Nintendo Wii U, Η πλήρης αποκάλυψη θα γίνει στην έκθεση Ε3

Η Nintendo ανακοίνωσε την ημέρα και ώρα που θα γίνει η παρουσίασή της στην Ε3, ολοκληρώνοντας το παζλ της φετινής έκθεσης. Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 5 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, έχουμε την πλήρη αποκάλυψη την κονσόλας video gaming Wii U, που σηματοδοτεί την έλευση της νέας γενιάς συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στη φετινή Ε3 η Nintendo παίζει μόνη της, καθώς οι άλλοι δύο δεν πρόκειται να μιλήσουν για next-gen. Ας ελπίσουμε ότι θα μας τρελάνει με το Wii U.

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:58

Σχόλια

  • Άντε να δούμε μπας και σε αυτή τη γενιά η Ν κοιτάξει στα ίσα τον ανταγωνισμό όσον αφορά δυνατότητες αλλά και να πάρει στο πλευρό της τους 3rd party developers

  • Hayatevo ποτε δεν τα κοιταζε αυτα τα δυο που αναφερεις η nintendo και οπως ξερεις δεν της βγηκε σε κακο,αφου τα τελευταια 30 χρονια αν εξαιρεσεις ελαχιστα χρονικα διαστηματα ηταν παντα πρωτη σε πωλησεις.Οποτε ψιλοχλωμο να τα κανει τωρα.

  • βασικά Τόνυ τα κοίταζε επί εποχές ν64 και gamecube κι έφαγε την τεράστια σκόνη της Σόνυ. Αλλά εγώ προτιμούσα αυτές τις 2 κονσόλες από το Wii κι ας μην τα πήγαν καλά. Γιατί ήταν αμιγώς κονσόλες για καθαρόαίμο gaming κ είχαν όλα τα είδη παιχνιδιού (πχ το Wii έχει τεράστια έλλειψη από καλά fighting,racing games) αλλά είναι γεμάτο από Wii fits Wii sports κτλ. Η κατάσταση θα αλλάξει μόνο όταν άλλοι παραγωγοί αποφασίσουν να ασχοληθούν σοβαρά με τη νέα κονσόλα,όπως είπα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.