Δεν υποστηρίζει Unreal Engine 4 το Nintendo Wii U;

Ολόκληρη η βιομηχανία ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη τελική αποκάλυψη του Nintendo Wii U, της πρώτης κονσόλας της επόμενης γενιάς συστημάτων, σε λίγες μέρες στην έκθεση video games Ε3. Τη στιγμή λοιπόν που το hype και ο ενθουσιασμός χτυπάνε κόκκινο, έρχεται μια είδηση να προσγειώσει απότομα όσους έχουν μεγάλες προσδοκίες για τη δύναμη του Wii U.

Update: Η Εpic ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει το θέμα, δηλώνοντας πως η μόνη πλατφόρμα που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής για τη UE4 είναι το PC.

Σύμφωνα με αναφορές, στην μυστική παρουσίαση της Unreal Engine 4 στην περασμένη GDC, η Epic δήλωσε πως το Wii U δεν υποστηρίζει τη νέα μηχανή και θα περιοριστεί στη Unreal Engine 3. Ως γνωστόν το Wii U θεωρείται ότι έχει δύναμη αντίστοιχη των PS3 και Xbox 360, oπότε η μη υποστήριξη της UE4 είναι λίγο-πολύ αναμενόμενη. Παρόλα αυτά, περιμένουμε ξεκάθαρη επίσημη τοποθέτηση από την Epic. H Unreal Engine 4 θα αποκαλυφθεί στην Ε3 και συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου, σε ειδικό επεισόδιο του Gametrailers TV.

, Δεν υποστηρίζει Unreal Engine 4 το Nintendo Wii U;

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ορεστης

οχ! αυτο ειναι το πενακι του ds?! δηλαδη το Wii U θα εχει οθονη resistive?! FAIIIL!!!

Tony Cool

Ορεστη και εγω αυτο ελεγα πριν αγορασω το 3ds αλλα για τις λειτουργιες των games χρειαζεται πολλες φορες να σχεδιασεις με ακριβεια και επισης η ευαισθησια μιας capacitive οθονης θα ηταν καταστροφικη.Με λιγα λογια,πιστεψε με,για τη συγκεκριμενη δουλεια η resistive τεχνολογια ειναι απειρως καλυτερη απο την capacitive.Εκτος αμα κανουνε καμμια πατεντα με wacom πανελ σαν το galaxy note πχ αλλα και παλι πιστευω πως μια απλη resistive οθονη ειναι πολυ καλυτερη.
Τωρα οσον αφορα το θεμα του αρθρου αν καποιος ζηταει απο την κονσολα του τα πιο συγχρονα γραφικα και τις πιο αναπτυγμενες engines ας περιμενει καλυτερα κανα playstation 4 η xbox 720.Ευτυχως η nintendo δινει αλλου το βαρος!

ορεστης

ναι καταλαβαινω αυτο που λες για την ακριβεια της capacitive, ομως τα γραφικα στο ds ειναι αθλια! ενα pixel o το κεφαλι καθε χαρακτηρα, οποτε οπως λες ναι, θα ηταν καταστροφικη η ευαισθησια μιας capacitive για το ds, ομως εδω μιλαμε για high definition gaming, οπως λεει και το αρθρο, επιπεδο playstation 3 και xbox 360! πιστευω πως δεν κολλαει μια τοσο παλιας τεχνολογιας οθονη με τα υπολοιπα specs της κονσολας και νομιζω οτι σε τετοιο επιπεδο αναλυσης, χρειαζεται η ακριβεια μιας capacitive

Tony Cool

Μα το τι τεχνολογια αφης θα χρησιμοποιει η οθονη δεν παιζει κανεναν ρολο στο ποσο ποιοτικα θα ειναι τα γραφικα που θα προβαλλει.Μπορει να ειναι resistive και να εχει υπεροχα hd γραφικα και μπορει να ειναι capacitive και να ειναι χαλια,και το αντιθετο βεβαια.Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.Οταν εγραψα πιο πανω για σχεδιαση ακριβειας δεν εννοουσα πως προβαλλονται τα γραφικα στην οθονη,αλλα να σχεδιαζουμε εμεις με το πενακι,και οι resistive ειναι πολυ καλυτερες σε αυτο.Anyway,εχουμε πολυ πραμα να δουμε στην εκθεση!

Ορέστης

εχεις δικιο, δεν το εκανα σαφες στο προηγουμενο σχολιο, εννοουσα οτι αφου θα ειναι πιο λεπτομερης η αναλυση, θα χρειαζονται πιο «λεπτες» κινησεις, πχ για να σχεδιασεις το περιγραμμα ενος ανθρωπου στο ds, δε χρεθαζεσαι και πολλη ακριβεια ενω για να σχεδιασεις το περιγραμμα ενος ανθρωπου σε high definition, θες περισσοτερη ακριβεια για να σχεδιασεισ πχ τα δαχτυλα 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.