Nintendo Wii U, Super Mario Bros, Zelda και περισσότερο gameplay

Όσο επαναστατικό κι αν είναι το hardware μιας κονσόλας, δεν σημαίνει τίποτα αν δεν συνοδεύεται από καλό software που αναδεικνύει τις δυνατότητές του. Η Nintendo το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα, γι αυτό και ετοιμάζει πολλά και διάφορα ωραία πράγματα για το Wii U και το πρωτοποριακό χειριστήριό του.

, Nintendo Wii U, Super Mario Bros, Zelda και περισσότερο gameplay

Στην έκθεση Ε3 η εταιρία αναφέρθηκε στο νέο Smash Bros. που αναπτύσσει για το Nintendo Wii U και το Nintendo 3DS, καθώς και σε διάφορα άλλα παιχνίδια, όπως το New Super Mario Bros. Mii και το έξυπνο Chase Mii, τα οποία παίζετε με τo Mii σας. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε το εντυπωσιακό Zelda HD tech demo. Όμως η μεγαλύτερη έκπληξη δεν είναι άλλη από την υποστήριξη που θα προσφέρουν οι third-party εταιρίες στο Wii U – μια υποστήριξη που τόσο έλειψε από το Wii. Blockbusters όπως τα Darksiders 2, Batman: Arkham City, Ninja Gaiden 3, Dirt, Τekken και Metro: Last Light έρχονται στο Wii U. Aνακοινώθηκε και το Lego City Stories από την TT Games. Συμβαίνει αυτό που είχαμε μάθει από τις φήμες: έχοντας πλέον ισχυρό HD hardware, η Nintendo μπορεί να τσιμπήσει τέτοιου είδους παιχνίδια, που μέχρι τώρα βγαίνουν στο Xbox 360 και στο PS3. Δείτε το αρχικό software του Wii U εν δράσει στα παρακάτω βίντεο και πείτε μας πως σας φαίνεται.

, Nintendo Wii U, Super Mario Bros, Zelda και περισσότερο gameplay

, Nintendo Wii U, Super Mario Bros, Zelda και περισσότερο gameplay

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τάσος

Το Mii τι ειναι???
“Mii και το έξυπνο Chase Mii, τα οποία παίζετε με τo Mii σας.’

Terminator

Είναι το “ανθρωπάκι”, ο in-game χαρακτήρας που δημιουργείς και μπορείς να το χρησιμοποιείς σε διάφορα παιχνίδια.

Δες εδώ https://www.youtube.com/watch?v=Pi9VbE14Fik

Petros

Στις φωτογραφίες δεν μου άρεσε αλλά όταν είδα τα βίντεο εντυπωσιάστηκα!

Τάσος

ααα ναι το ηξερα ως λειτουργια αλλα δεν ηξερα πως λεγοταν 😛

Petros Nikolopoulos

Kalooooooooo…..na mia wraia protasi apo tin Nintendo!

Tasos

εγω αναρωτιεμαι γιατι χθες δεν παρουσιασαν την κονσολα αλλα εγινε τοσος “θορυβος” μονο για το controller? μηπως η νεα κονσολα ειναι outdated σχετικα με το hardware της?

Lord

Εγώ δεν κατάλαβα… είναι νέα κονσόλα ή είναι ένα χειριστήριο για το Wii?

Κώστας Βλαχάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.