Nintendo Wii U: Ανακοινώθηκε το τέλος της παραγωγής

Στα μέσα Οκτωβρίου η Nintendo έκανε την μεγάλη ανακοίνωση της νέας της κονσόλας, Nintendo Switch, η οποία θα βγει στην αγορά τον Μάρτιο του 2017. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία σχετικά με το μέλλον του Nintendo Wii U.

Ήταν πολλές οι αναφορές που έλεγαν ότι πολύ σύντομα, θα σταματήσει την παραγωγή της κονσόλας. Η ίδια όμως διέψευσε τις φήμες λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της στην Ιαπωνία, η Nintendo τελικά επιβεβαιώνει πως η παραγωγή του Wii U “είναι προγραμματισμένη να λήξει σύντομα”. Δεν αναφέρει πότε ακριβώς είναι αυτό το “σύντομα”.

Όπως είπαμε, η εταιρεία έχει πολύ μεγαλύτερα πράγματα στα οποία προφανώς θέλει να ρίξει όλη της την προσοχή, και φυσικά μιλάμε για το Nintendo Switch. H Nindendo θέλει να πουλήσει με το Switch και αφήνει στην άκρη μια κονσόλα που κατάφερε να πουλήσει 14 εκατ. από τότε που κυκλοφόρησε.

nintendo wii u end production, Nintendo Wii U: Ανακοινώθηκε το τέλος της παραγωγής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Κρίμα για μια κονσόλα η οποία ήταν κατά πολύ καλύτερη από τον προκάτοχό της, ο οποίος δεν ξέρω για ποιο λόγο πούλησε τόσο πολύ (πιθανότατα το αποδίδω στην ύπαρξη του wii fit το οποίο και αγόρασε κατά κόρον ο γυναικείος πληθυσμός). Την είχα στην κατοχή μου για ένα μήνα (ήταν φίλου ο οποίος απουσίαζε) και πραγματικά την καταευχαριστήθηκα, αν και δεν είμαι καθόλου φαν της Ν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.