Games

O Spider-Man θα διατεθεί αποκλειστικά για το PlayStation 4 στο Marvel’s Avengers

Το Marvel’s Avengers είναι από τους top τίτλους που αναμένουμε να κυκλοφορήσουν πριν το τέλος της γενιάς για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Παρά το μεγάλο του roster χαρακτήρων της Marvel, ήδη γνωρίζουμε πως θα έρθουν και άλλου ήρωες μέσω DLC, με τον πρώτο να είναι ο Hawkeye.

Αν και ο τίτλος, όπως αναφέραμε πιο πάνω, θα είναι multiplatform, η Sony έχει ήδη συμφωνία με τη Square Enix για αποκλειστικό περιεχόμενο, είτε προσωρινό είτε πραγματικό, για το παιχνίδι. Ένας από αυτούς τους αποκλειστικούς χαρακτήρες φαίνεται να είναι και ο Spider-Man. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Base αναφέρει πως ο χαρακτήρας θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 4, κάτι που μόνο εντύπωση δε μας προκαλεί.

Αν και η Sony δεν έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του χαρακτήρα στα παιχνίδια, καθώς αυτά ανήκουν στη Disney, το PlayStation brand έχει άμεση σύνδεση πλέον με τον χαρακτήρα, καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει ο αποκλειστικός τίτλος Marvel’s Spider-Man. Επίσης, αναμένεται να κυκλοφορήσει το Spider-Man: Miles Morales ως launch τίτλος του PlayStation 5.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Αυγούστου 2020 10:07

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.