Games

Οριστικό κλείσιμο PS3, PSP και PS Vita Stores από τη Sony

H Sony αναμένεται να κλείσει οριστικά τα PS3, PSP και PS Vita Stores μέχρι το καλοκαίρι της φετινής χρονιάς. Τα PS3 και PSP Stores θα σταματήσουν στις 2 Ιουλίου, ενώ στις 27 Αυγούστου θα ακολουθήσει το PS Vita Store.

Μετά από τις ημερομηνίες αυτές δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει νέους τίτλους ή DLC για τα παιχνίδια των PS3, PSP και PS Vita της Sony. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sony δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά θα το πράξει μέχρι και τα τέλη του μήνα.

Τα παιχνίδια του PS3 μπορεί να τα παίξει ένας κάτοχος PS4, αλλά όχι όποιος έχει το PS5. Μερικοί τίτλοι παλαιότερων κονσολών της Sony έχουν επανακυκλοφορήσει για τα νέα μηχανήματα, αλλά για να μπορεί κανείς να παίξει έναν τίτλο στο PS5, θα πρέπει αυτός να είναι τίτλος του PS4.

Προφανώς, θα μπορεί ένας κάτοχος των παλαιών παιχνιδομηχανών της Sony να αποκτήσει από ένα φυσικό κατάστημα έναν από του παλαιότερους τίτλους, μετά από το κλείσιμο των PS3, PSP και PS Vita Stores.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 14:18

Σχόλια

  • Εκτός από το ps3 δεν περίμενα ότι τα άλλα είχαν ακόμα ανοιχτά τα store... εξαιρετικά επιτυχημένα τα δύο εκτός από το ps vita που ποτέ δεν υποστηρίχθηκε από τη Σόνυ αν και είχε θέματα εξ'αρχής με τη τιμή παιχνιδιών,καρτών μνήμης κτλ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.