Overwatch: Ο cowboy ήρωας ονομάζεται πλέον Cole Cassidy

, Overwatch: Ο cowboy ήρωας ονομάζεται πλέον Cole Cassidy

Ο Jesse McCree, ο cowboy ήρωας του Overwatch, αλλάζει το όνομά του και πλέον θα λέγεται Cole Cassidy, στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερώσεων που κάνει η Blizzard στα παιχνίδια της με στόχο να αφαιρεθούν αναφορές σε προβληματικά άτομα ή θέματα, μετά από πολλές αγωγές κατά της εταιρείας για διάκριση ή παρενόχληση.

Πριν από ένα μήνα, το World of Warcraft αφαίρεσε τα NPC που αναφέρονταν στον πρώην ανώτερο δημιουργικό διευθυντή Alex Afrasiabi, ο οποίος κατονομάστηκε στη μήνυση για παρενόχληση για συμμετοχή στο περιστατικό “Cosby Suite”. Ο Jesse McCree, ο οποίος ήταν πρώην επικεφαλής σχεδιαστής και από εκείνον πήρε το όνομά του ο cowboy ήρωας, συμμετείχε και εκείνος σε αυτό το περιστατικό.

Μετά τη δημοσιοποίηση των κατηγοριών, οι κάστερ αρνήθηκαν να πουν το όνομα του χαρακτήρα κατά τη διάρκεια των αγώνων του Overwatch League, με την ομάδα να δηλώνει ότι βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής του ονόματος του McCree.

Παρουσιάζοντας την αλλαγή του ονόματος του McCree, η ομάδα του Overwatch ανάρτησε ένα tweet που αναφέρει πως ο Cassidy εγκατέλειψε το όνομα του παράνομου, αφήνοντας πίσω το παρελθόν του.

“Για να κάνει αυτό το νέο Overwatch καλύτερο – για να διορθώσει τα πράγματα – πρέπει να είναι ειλικρινής με την ομάδα του και τον εαυτό του”, αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet της ανακοίνωσης.

Η αλλαγή του ονόματος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.