Peaky Blinders: Η γνωστή σειρά γίνεται video game

Εδώ και αρκετά χρόνια προβάλλεται στη βρετανική τηλεόραση μέσω του BBC και στον υπόλοιπο κόσμο μέσω του Netflix η σειρά Peaky Blinders. Η σειρά δείχνει τις δραστηριότητες της οικογένειας Σέλμπι, που ήταν μία πραγματική συμμορία, στο Μπέρμινγκχαμ της Αγγλίας, μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το εν λόγω τηλεοπτικό σόου έχει κερδίσει πολλούς φαν σε όλον τον πλανήτη. Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν μπαίνατε εσείς στη θέση του Τόμας Σέλμπι και της οικογένειάς του; Αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει από το καλοκαίρι, καθώς η γνωστή σειρά θα γίνει video game, το οποίο θα ανήκει στην κατηγορία action-tactics.

Μάλιστα, ο καθένας θα μπορεί να επιλέξει τον αγαπημένο του χαρακτήρα, αφού ο καθένας εξ’ αυτών έχει τις δικές του ικανότητες. Ο Τόμι να απειλεί, ο Άρθουρ να κλωτσάει πόρτες, η Πόλι να δωροδοκεί, ο Τζον να βάζει φωτιές, η Έιντα να αποσπά την προσοχή και ο Φιν να κλέβει.

Το παιχνίδι θα έχει την ονομασία Mastermind, με την Futurlab (Velocity, Tiny Trax) να αναλαμβάνει τον προγραμματισμό του και την Curve Digital (Velocity Ultra, Velocity 2X) να παίρνει την ευθύνη για την κυκλοφορία του, ενώ οι δύο εταιρείες έχουν αρχίσει, ήδη, να δουλεύουν με τον δημιουργό του σόου, Στίβεν Νάιτ.

Όσο για την υπόθεση, το video game τοποθετείται πριν την πρώτη σεζόν, στην οποία η οικογένεια Σέλμπι ανακάλυψε ότι υπάρχει μία ύπουλη συνωμοσία για να πέσει η αυτοκρατορία της.

, Peaky Blinders: Η γνωστή σειρά γίνεται video game

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες θα παίζουν συνεχώς σε events με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα, από τον οποίο θα πρέπει να πάρουν το μέγιστο, ενώ παίζουν σε επίπεδα, τα οποία μπορούν να ξαναπαιχτούν, εφόσον δεν καταφέρουν να τα περάσουν.

«Υπάρχει ένα σημείο στη σειρά, όπου ο Τόμι Σέλμπι εξηγεί ότι δεν έχει καμία ανησυχία, ούτε για το παρελθόν, ούτε για το μέλλον. Νοιάζεται μόνο για μία σημαντική στιγμή, που την αποκαλεί The Soldier’s Minute.

Σχεδιάσαμε το παιχνίδι μας γύρω από αυτή την ιδέα, επιτρέποντας στον παίκτη να σχεδιάσει τις δράσεις του πίσω και μπροστά στο χρόνο, με τη χορογραφία ενός συνολικού καστ χαρακτήρων για να συγχρονίσουν τις δράσεις τους κατά τη διάρκεια αυτών των σημαντικών στιγμών.

Ο παίκτης νιώθει ότι είναι ο έξυπνος και πονηρός ηγέτης, όπως ο Τόμι, οπότε πιστεύουμε ότι το να γίνει ο ιθύνων νους θα έχει αντήχηση στους φαν της σειράς και στους gamers», δήλωσε ο σκηνοθέτης του Mastermind, Τζέιμς Μάρσντεν.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Peaky Blinders: Mastermind θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PC, Xbox One και Nintendo Switch, ενώ στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer, το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη (21/4).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.