Games

Πέντε ακόμη νέα μικρά βίντεο για το Resident Evil 2 Remake

Η Capcom έβγαλε ακόμη πέντε μικρά διαφημιστικά βίντεο για να μας θυμίσει ότι σε κάτι παραπάνω απο έναν μήνα το Resident Evil 2 Remake θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα. Στα νέα βίντεο βλέπουμε την Ada Wong και κάποιες επικίνδυνες τοποθεσίες που θα πρέπει να επισκεφθούμε.

Το αρχικό Resident Evil 2 κυκλοφόρησε για το PlayStation το 1998. Μετά την κυκλοφορία του remake του πρώτου Resident Evil η Capcom σκέφτηκε παρόμοιο remake του Resident Evil 2 την εποχή εκείνη. Τον Αύγουστο του 2015, η Capcom ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση ήταν σε εξέλιξη. Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν δόθηκε μέχρι το E3 2018. Ο Hideki Kamiya, διευθυντής του αρχικού Resident Evil 2, δήλωσε ότι προσπάθησε να πιέσει την Capcom να δημιουργήσει ένα remake του παιχνιδιού για χρόνια.

Το Resident Evil 2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, Xbox One και PC στις 25 Ιανουαρίου 2019. Το παιχνίδι υποστηρίζει βελτιώσεις στο PlayStation 4 Pro και το Xbox One X, προσφέροντας είτε ανάλυση 4K είτε 60 frames ανά δευτερόλεπτο

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.