Games

PES 2017: Νέο gameplay trailer με τη Barcelona σε πρώτο πλάνο

Περιμένουμε το PES 2017 στις 15 Σεπτεμβρίου, είμαστε λοιπόν αρκετά κοντά στην κυκλοφορία και μετά την ανακοίνωση της Konami για premium συνεργασία με την FC Barcelona δεν περιμέναμε κάτι άλλο από ένα ανάλογο trailer.

Η συμφωνία που υπάρχει για τους φετινούς τίτλους είναι πως το Camp Nou, η έδρα της FC Barcelona θα υπάρχει μόνο στο PES 2017 και έτσι δεν το δούμε στο FIFA 2017 και βέβαια η Konami δεν θα μπορούσε να μην το εκμεταλλευτεί αυτό. Οι πληροφορίες δε αναφέρουν ότι αποκλειστικά στο PS Store θα υπάρξει και μια ειδική έκδοση PES 2017 FC Barcelona Edition.

Στο άκρως εντυπωσιακό game trailer που ακολουθεί βλέπουμε πλάνα από την διάσημη σε ολόκληρο τον πλανήτη Ισπανική ομάδα από την Καταλονία και βέβαια δεν μπορούμε παρά να διακρίνουμε τις εξαιρετικές απεικονίσεις των παικτών, κάτι που είναι αποτέλεσμα του ανεπτυγμένου 3D scanning που χρησιμοποιήθηκε.

Δείτε το trailer που ακολουθεί και υπομονή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου όπου θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 και PC.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.