Το PlayStation 4 κυκλοφορεί Ελλάδα τον Δεκέμβριο

Είναι επίσημο! Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4 στην Ελλάδα. Από την ημέρα λανσαρίσματος του PlayStation 4 και έως την 31η Δεκεμβρίου του 2013 θα κυκλοφορήσουν σε Blu-ray Disc 15 τίτλοι των SCE Worldwide Studios (SCE WWS) και πολυάριθμα παιχνίδια συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής από ολόκληρο τον πλανήτη. Σε συνδυασμό με τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι για ψηφιακό download συνολικά 33 παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πριν τα τέλη της χρονιάς.

Επεξεργάστηκε την 6 Οκτωβρίου 2013 18:11

Σχόλια

  • απλα φανταζομαι να παιζεις god of war και assasin's creed με αυτο το hardware και τη καταλληλη tv.....

  • Αν μάθει κάποιος ή αν η ίδια η Sony Hellas νοιαστεί να ενημερώσει το κοινό(σήμερα μόνο ότι θα βγει 13/12 μάθαμε), καλό θα ήταν να ξέρουμε αν στην Έλλαδα έρθουν τα 4 bundles του ps4 που θα βγουν στις άλλες ΕυρωπαΪκές χώρες(στην ίδια τιμή εννοείται, αφού και το ps4 σκέτο ευτυχώς το φέρνουν ίδια τιμή με Ευρώπη και όχι όπως το ps3 που κλέβαν κόσμο και μας κάναν και το πήραμε από Αγγλία!) γιατί είναι σημαντικό για πιθανότητα προπαραγγελίας ή ακόμα και αγοράς τελικά από Ελλάδα τη μέρα κυκλοφορίας. Διότι πχ Ευρώπη τα bundles με 499 ευρώ(κονσόλα, χειριστήριο, παιχνίδι-πχ Killzone, που είναι γνωστό ήδη) προτιμούνται από το πάρεις κονσόλα, χειριστήριο, παιχνίδι ξεχωριστά, 399+60+(60 ή 70), δηλαδή 530 τελικά κτλ...

  • Ανυπομονω, το εχω προπαραγγειλει απο τον Ιουνιο κα περιμενω σαν τρελος.Το καλυτερο δωρο για τα Χριστουγεννα,λιγες μερες πριν κλεισουν τα σχολεια.Θα ειναι κατω απ΄το Χριστ. δεντρο!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.