PlayStation 4 Neo: Ανακοινώνεται επίσημα 7 Σεπτεμβρίου

Μια μόλις ημέρα μετά τις φήμες ότι η Sony θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση του PlayStation 4 Neo μέσα στον επόμενο μήνα, η εταιρεία ξεκίνησε να “μοιράζει” προσκλήσεις για event που θα πραγματοποιήσει στις 7 Σεπτεμβρίου στη Ν. Υόρκη.

Αν και η πρόσκληση δεν αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι πρόκειται να παρουσιαστεί το 4K-capable PlayStation 4 Neo, δεδομένου του ότι γράφει “PlayStation Meeting” και ότι θα πραγματοποιήσει άλλο press event 1η Σεπτεμβρίου στην IFA 2016 (όπου περιμένουμε smartphone/s), όλα οδηγούν στο PlayStation 4 Neo.

Η ίδια η Sony στην E3 2016 επιβεβαίωσε την ύπαρξη του PlayStation 4 Neo, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η τιμή, αλλά ο πρόεδρος και group CEO της Sony Interactive Entertainment, Andrew House, τον Ιούνιο είχε πει ότι θα κοστίζει πάνω από 350 δολάρια.

playstation 4 neo announcement, PlayStation 4 Neo: Ανακοινώνεται επίσημα 7 Σεπτεμβρίου

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Ανοιπομονούμε να δουμε τις παρουσιάσεις του Kaz Hirai το Σεπτέμβρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Απολαύστε το πρώτο teardown βίντεο της συσκευής

Το πρώτο teardown βίντεο του Sony Xperia 1 VI είναι διαθέσιμο και αποκαλύπτει λεπτομερώς τα εξαρτήματά του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, ωστόσο αυτό μάλλον ανατρέπεται.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony: Αφαιρεί το λογότυπο «8K» από τη συσκευασία του PS5

Όταν έφτασε το PlayStation 5 από τη Sony το 2020, είδαμε με έκπληξη το λογότυπο “8K” στο κουτί και την υπονοούμενη υπόσχεσή του.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Τo PSVR 2 headset της Sony κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023 με τιμή 549,99 $/599,99 € και συμβατότητα αποκλειστικά με την κονσόλα PlayStation 5 της εταιρείας.