Games

PlayStation 4 Neo: Αναλυτικές πληροφορίες από έγγραφο που διέρρευσε

Διέρρευσε ένα έγγραφο το οποίο φαίνεται να αναφέρει αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου PlayStation 4 Neo και το οποίο φέρνει στο φως πολλές λεπτομέρειες για την αναβαθμισμένη κονσόλα.

Τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά παρακάτω, ενώ αν το έγγραφο είναι αληθινό το όνομα του θα είναι Neo όπως μπορείτε να δείτε. Επιπλέον βλέπουμε ότι θα έρθει με τον ίδιο επεξεργαστή υψηλότερα χρονισμένο, μια καλύτερη έκδοση της ήδη υπάρχουσας κάρτας γραφικών η οποία αποδίδει περισσότερο από 2 φορές καλύτερα από την τρέχουσα, ενώ και η μνήμη είναι ίδια σε μέγεθος αλλά με ανεβασμένο χρονισμό και άρα αυξημένη απόδοση.

Το έγγραφο αν και διαρροή έχει επιβεβαιωθεί από τον γνωστό αναλυτή της βιομηχανίας, ZhugeEX, αν και σημειώνει ότι πρόκειται για έγγραφο αρκετών μηνών, κάτι που σημαίνει ότι μερικά πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε στο σχεδιασμό της Sony.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 14:13

Σχόλια

  • συνεπως ειναι σγρ πλεον οτι τ scorpio θα ναι πολυ πιο δυνατο μηχανημα..Παρολ'αυτα η τιμη θα παιξει το καθοριστικο ρολο...Ελπιζω να μην ξεκινησουν με 500+ η microsoft γτ παλι θ προτιμησουν το φθηνοτερο ps4 neo

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.