PlayStation 4: Τέσσερις λόγοι για τους οποίους αξίζει ακόμη να το αγοράσεις

PlayStation 4, PlayStation 4: Τέσσερις λόγοι για τους οποίους αξίζει ακόμη να το αγοράσεις

Μπορεί η Sony να ανακοίνωσε ήδη το PlayStation 5, αλλά ποιος είπε ότι δεν αξίζει πλέον να αγοράσεις τον προκάτοχο του; Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε όχι έναν, αλλά τέσσερις λόγους για τους οποίους αξίζει ακόμη να επενδύσει κάποιος τα χρήματα του σε ένα PlayStation 4.

Τιμή

Ξεκάθαρα ο νούμερο ένα λόγος είναι η τιμή. Με την κυκλοφορία των PlayStation 5 και Xbox Series X, οι τιμές των PlayStation 4 και Xbox One θα μειωθούν. Οπότε, αν δεν θες να επενδύσεις σε μία νέα κονσόλα που ενδεχομένως δεν θα έχει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και θα είναι σαφώς πιο ακριβή, τότε δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι άλλο.

Πλήθος διαθέσιμων τίτλων

Είναι απόλυτα λογικό, μία κονσόλα που κυκλοφορεί στην αγορά τόσα χρόνια να έχει μία εντυπωσιακά μεγάλη βιβλιοθήκη με κάθε είδους παιχνίδι. Επιπλέον, με την κυκλοφορία του PlayStation 5, αρκετές εταιρείες ίσως μειώσουν και τις τιμές των παιχνιδιών τους, τα οποία είναι συμβατά με το PlayStation 4.

Νέα παιχνίδια

Το γεγονός ότι κυκλοφορεί νέα κονσόλα, δεν σημαίνει ότι οι εταιρείες θα σταματήσουν να υποστηρίζουν την προηγούμενη γενιά. Αρκετοί από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν για το PlayStation 5 θα είναι διαθέσιμοι και για το PlayStation 4.

Πολλά ακόμα χρόνια υποστήριξης

Η Sony διέκοψε την παραγωγή του PlayStation 3 το 2016, τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση του PlayStation 4. Επίσης, το τελευταίο παιχνίδι για το PS3 κυκλοφόρησε το 2018, πέντε χρόνια μετά την ανακοίνωση του PS4. Σύμφωνα με αυτές τις ημερομηνίες, η προηγούμενης γενιάς κονσόλα έχει τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια ζωής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agent47

Η ίδια η Σονυ βγήκε και είπε ότι τα νέα παιχνίδια της θα βγαίνουν μόνο για ps5. Ήδη το νέο horizon 2, gran turismo 7 θα βγουν μόνο για ps5. Οπότε δεν υπάρχει υποστήριξη εκτός αν μιλάμε για φιφα και nba και τίποτα 3rd party προχειροδουλειες(και αυτές για τα πρώτα 2 χρόνια το πολύ). Ολοι θα δώσουν έμφαση στη νέα γενιά. Δεν αξίζει να πετάξει κάποιος 250 ευρώ για ps4.

Evan

Σοβαρά ; ‘Ελα που το Horizon Forbidden West και το God of War Ragnarok θα βγούν PS4…….

SUPS 👨‍⚖️

χάρηκες τώρα που το λες μετά από ένα χρόνο και μετά από όλα όσα έχουν γίνει με τη διαθεσιμότητα?Ας μην ήταν σε έλλειψη το ps5 ποτέ δεν θα έβλεπες τα παιχνίδια αυτά στο PS4…. Ετοιμάσου όμως να δείς πολύ μεγάλες διαφορές με τις εκάστοτε εκδόσεις.

GREG

Επειδή έχω φίλους που δεν είχαν κονσόλα εως τώρα και με ρώτησαν πρόσφατα αν πρέπει να πάρουν το PS4 τώρα το καλοκαίρι θα γράψω ότι είπα και σε αυτούς, ΌΧΙ δεν πρέπει κανείς να πάει να πάρει το PS4 τώρα, η τιμή του είναι αρκετά υψηλή και δεν αξίζει, υπομονή εως τον Νοέμβριο χρειάζεται, γιατί από τότε και μετά θα αρχίσει να διατίθεται το PS5 και τότε θα έχουν 2 επιλογές, 1ον είτε το PS5 θα έχει καλή τιμή και δεν θα σκάσεις 400€ για μια προηγούμενης γενιάς 7 ετών κονσόλα και 2ον και ακριβό να είναι το PS5 η τιμή του PS4 Pro θα έχει πέσει κατακόρυφα και δεν θα βρίζεις θεούς και δαίμονες που δεν έκανες υπομονή για να το πάρεις αρκετά φθηνότερα και 3ον θα ξέρεις ποια παιχνίδια θα συνεχίσουν να βγαίνουν στο PS4 για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων και έχεις μια κονσόλα που δεν θα παίζει τα παιχνίδια που ήθελες. Το άρθρο ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης του με αυτήν την επικεφαλίδα, μόνο αν το άρθρο είναι προωθητικό από την ίδια την Sony Hellas για να σπρώξει ότι PS4 τις έχει μείνει θα μπορούσα να καταλάβω τον λόγο που γράφτηκε.

Μάνος

Έχω το PS4 Pro από τα τέλη Ιανουαρίου και είναι κομπλέ το ευχαριστιέμαι μέχρι και σήμερα… Μέχρι να πάρω και το PS5 με το καλό άμα έρθει τις γιορτές, το απολαμβάνω μια χαρά! Λογικά ίσως και να αργήσω λίγο να το πάρω μπορεί αν πέσει κάπως η τιμή του, προς το παρόν χαίρομαι το PS4 μου! Πάρα πολλοί τίτλοι υπάρχουν για να τους χαρώ μέχρι να πάρω το 5!
 

Last edited 3 years πριν by Μάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.