PlayStation 5: Αυτή θα είναι η τιμή της next-gen κονσόλας;

PlayStation 5, PlayStation 5: Αυτή θα είναι η τιμή της next-gen κονσόλας;

Αντίθετα με τη Microsoft και το Xbox Series X, η Sony έχει καθυστερήσει αρκετά την αποκάλυψη της νέας της κονσόλας. Παρ’ όλα αυτά, σε λίγες ώρες, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ένα online event στο οποίο θα παρουσιάσει την επόμενης γενιάς κονσόλα. Ανεξαρτήτως του ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, πάντα υπάρχουν leaks της τελευταίας στιγμής. Η τελευταία διαρροή αφορά την τιμή του PlayStation 5, που μάλλον θα είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Θα είναι όντως αυτή η τιμή της επόμενης γενιάς κονσόλας

Στο Amazon Αγγλίας εμφανίστηκαν δύο καταχωρήσεις οι οποίες αφορούν τις εκδόσεις του PlayStation 5 με 1TB και 2TB αποθηκευτικό χώρο. Οι δύο καταχωρήσεις είναι κατά πάσα πιθανότητα placeholder και απουσιάζουν αρκετές λεπτομέρειες. Ωστόσο, οι τιμές που αναφέρουν είναι πολύ ακριβείς για να είναι τυχαίες.

Ενδιαφέρει επίσης: PlayStation 5: Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα κονσόλα της Sony

Οι τιμή και των δύο εκδόσεων είναι £599.99 ή περίπου 675€. Αν και είναι λίγο παράξενο το γεγονός ότι οι δύο εκδόσεις έχουν την ίδια τιμή, το ποσό είναι πολύ συγκεκριμένο, οπότε ίσως αφορά τη μεγαλύτερη από τις δύο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Sony έχει αναφέρει πως το PlayStation 5 θα διαθέτει 825GB αποθηκευτικό χώρο, αλλά σαφώς αυτό το νούμερο είναι ο πραγματικά διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος και όχι η ονομαστική τιμή που θα αναγράφεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας.

Τέλος, η Amazon Αγγλίας ανέφερε νωρίτερα σήμερα ότι οι δύο καταχωρήσεις δεν είναι επίσημες. Ωστόσο, θα μπορούσε να έχει πράξει κάτι τέτοιο για την αποτροπή της περαιτέρω διάδοσης του leak.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

βρεθηκα τυχαία εδω, έχω να παίξω απο την εποχή του μαστερ σύστεμ. Μαλλον θα το παρω.

Πανος

Πιθανόν να είναι ορθή η τιμή.
Απλά το 1 gb να αναφέρεται σε αυτή με το δισκάκι και τα 2 στη digital.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.