PlayStation 5: Έκδοση με χρυσό 24K και τιμή περίπου 9.000 ευρώ

, PlayStation 5: Έκδοση με χρυσό 24K και τιμή περίπου 9.000 ευρώ

Μπορεί να μην έχουμε μάθει τη τιμή των επερχόμενων εκδόσεων του PlayStation 5, την οποία μπορεί να μάθουμε αύριο, όμως έχουμε την πρώτη τιμή για μία πιο “συλλεκτική” έκδοση της κονσόλας, η οποία θα σας κάνει να βάλετε το χέρι ελάχιστα πιο βαθιά στην τσέπη, αλλά τουλάχιστον θα είστε από τα λίγα άτομα που θα την έχουν.

Η ιστοσελίδα Truly Exquisite θα ξεκινήσει να δέχεται προπαραγγελίες για τις νέες εκδόσεις του PlayStation 5 από τις 10 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, αν θέλετε την οικονομική έκδοση, χωρίς τον Blu-Ray Drive δηλαδή, με χρυσό 24K τότε θα πρέπει να πληρώσετε γύρω στα 8.820 ευρώ, με τη Rose Gold έκδοση των 18K να στοιχίζει λίγο περισσότερο, δηλαδή περίπου 8.930 ευρώ. Αν είστε βέβαια άνετοι οικονομικά, μπορείτε να αγοράσετε την Platinum έκδοση, στη τιμή ευκαιρίας των 9.040 ευρώ.

Για την πλήρη έκδοση, δηλαδή με το Blu-Ray Drive, οι τιμές είναι ελαφρώς ανεβασμένες: περίπου 8.930, 9.040 και 9.152 ευρώ για τις εκδόσεις 24K Gold, 18K Rose Gold και Platinum αντίστοιχα. Τέλος, μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά το Dual Sense controller ή το 3D Pulse Headset με χρυσό 24K με τιμή 716 και 440 ευρώ αντίστοιχα.

Από κάθε σχέδιο θα κυκλοφορήσουν μόνο 250 τεμάχια, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να βιαστείτε. Επίσης, με κάθε αγορά της κονσόλας θα έχετε μαζί και τα ακουστικά, αλλά και ένα χειριστήριο, τα οποία θα σας αποσταλούν σε ένα πολυτελές, ξύλινο display box. Τα μεταφορά τουλάχιστον είναι δωρεάν.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nassos

Φημες λενε οτι εμπνευστης του ειναι ο γιωργος πατούλης 😂

Spi

Η γυναίκα του άκουσα εγώ ή ο Ταμτακος MC……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.