PlayStation 5: Φήμες για επίσημη αποκάλυψη τον Ιούνιο

PlayStation 5, PlayStation 5: Φήμες για επίσημη αποκάλυψη τον Ιούνιο

Το PlayStation 5 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, πέρα από το χειριστήριο του αλλά πληροφορίες θέλουν την Sony έτοιμη να δώσει τέλος στην αγωνία και το μυστήριο γύρω από την κονσόλα, τον επόμενο μήνα. Οι πρόσφατες φήμες θέλουν την αποκάλυψη να συμβαίνει στο τέλος αυτού του μήνα ή σε ένα γεγονός λίγο μετά τις αρχές του Ιουνίου, με τον Jeffrey Grubb του GamesBeat να αναφέρει κυρίως την ημερομηνία της 4ης Ιουνίου.

Μιλώντας στο τελευταίο Podcast του Press Start, ο Jason Schreier του Bloomberg News αποκάλυψε ότι η εκδήλωση αποκάλυψης της κονσόλας έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουνίου πυροδοτώντας νέο γύρο φημών. Ο ιαπωνικός γίγαντας φημολογείται έντονα ότι θα κάνει ένα remake του Demon’s Souls για να πλαισιώσει την κονσόλα κατά το λανσάρισμα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πανδημία μπορεί να έχει φέρει αλλαγή σχεδίων για τη Sony αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο και έχει καταφέρει να μην χαλάσει τα χρονοδιαγράμματα της ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί σύντομα.

PlayStation 5, PlayStation 5: Φήμες για επίσημη αποκάλυψη τον Ιούνιο

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ακούσαμε κάτι ουσιαστικά νέο σχετικά με το PlayStation 5. Τον περασμένο μήνα, η Sony αποκάλυψε το νέο DualSense, το οποίο βελτιώνει το σχεδιασμό του DualShock 4 και προσθέτει νέες λειτουργίες όπως απτική αφή και άλλα. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tequila Works, Raúl Rubio, σχολίασε πρόσφατα το νέο χειριστήριο, υπονοώντας ότι το νέο κουμπί “Create” θα επιτρέψει στην εμπειρία κοινής χρήσης να είναι λίγο πιο ενεργή από ότι είναι τώρα.

Το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει, στην περίοδο των Χριστουγέννων του τρέχοντος έτους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Αντε ρε Σοναρα ελα να τους δειξεις πως παιζεται το παιχνιδι γιατι μας πηρε ο υπνος χτες,απογοητευτηκε ολο το διαδικτυο με την ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΞΤ ΤΖΕΝ παρουσιαση των παιχνιδιως του χμποξ..Οχι οτι περιμεναμε και τιποτα καλυτερα καθως ο φιλ(υπευθυνος για χμποξ)εχει πει παμπολες φορες πως τα πραγματικα νεξτ τζεν παιχνιδια θα βγουν απο 2023 καθως θελουν να τρεχουν τα παιχνιδια του καινουργιου ξμποξ ακομη και για το πρωτο xbox one!!!!!!Αρα φανταστειτε τι περιορισμους βαζουν στους developers!!!!!!!!!!ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ PS5 που εχει δηλωσει πως θα βγουν απο την αρχη ΜΟΝΟ PS5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΞΤ ΤΖΕΝ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΑΓΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!Η διαφορα θα ειναι μερα με την νυχτα!!Μιλαμε παντα για αποκλειστικα ps5 παιχνιδια!!!!Αυτα θα φτιαχτουν απο την αρχη για το καινουργιο μηχανημα!!!!!Το χμποξ αργει ακομη παρα πολυ!!!!Εντωμεταξυ η πλακα ειναι οτι οταν ξεκινησει η μαικροοφτ να βγαζει νεξτ τζεν παιχνιδια εξολοκληρου(2023)και οχι απλα βελτιωμενα xbox παιχνιδια(smart delivery)τοτε θα ειναι ετοιμο το ps5 pro να βγει σε λιγους μηνες,τελη 2023 η 2024 το πολυ!!Καημενη μαικροσοφτ,παλι καταδικαστικες μονη σου,αλλα οκ εχει 12 τεραφλοπς τουλαχιστον θα πεσει με τιμες αυτη τη φορα οκ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.