PlayStation 5: Η Sony θα αποκαλύψει επίσημα παιχνίδια στις 4 Ιουνίου

Ενώ οι φήμες των τελευταίων ημερών ήθελαν τη Sony να αποκαλύπτει σε διαδικτυακό event το PS5 στις 3 Ιουνίου, η εταιρεία πριν από λίγο ανακοίνωσε ένα διαδικτυακό event για τις 4 Ιουνίου στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από τα παιχνίδια που θα πλαισιώσουν την κονσόλα.

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, με κάθε γενιά, από το πρώτο PlayStation έως το PlayStation 4, θέτουν υψηλότερους στόχους και προσπαθούν να προσφέρουν καλύτερες εμπειρίες για την κοινότητά τους. Αυτή είναι η αποστολή του PlayStation για περισσότερα από 25 χρόνια. Υπάρχουν λίγα πράγματα τόσο συναρπαστικά όσο η κυκλοφορία μιας νέας κονσόλας, ενώ αυτός ο δρόμος για το λανσάρισμα ήταν λίγο… διαφορετικός, δηλώνουν ενθουσιασμένοι όσο ποτέ για αυτό το ταξίδι για να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών.

PS5, PlayStation 5: Η Sony θα αποκαλύψει επίσημα παιχνίδια στις 4 Ιουνίου

Αποκάλυψαν τις τεχνικές προδιαγραφές και σας έδειξαν το νέο ασύρματο χειριστήριο DualSense. Αλλά τι είναι μια κυκλοφορία χωρίς παιχνίδια; Γι ‘αυτό ήρθε η να δώσουν μια πρώτη ματιά στα παιχνίδια που θα παίζουμε μετά το λανσάρισμα του PlayStation 5 στην περίοδο των εορτών. Η Sony υποστηρίζει ότι τα παιχνίδια που έρχονται στο PS5 αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα στον κλάδο από καινοτόμα στούντιο. Η ψηφιακή εκδήλωση θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Η έλλειψη φυσικών γεγονότων μας έδωσε μια εκπληκτική ευκαιρία να σκεφτούμε διαφορετικά και να σας φέρουμε σε αυτό το ταξίδι μαζί μας και ελπίζουμε, πιο κοντά από ποτέ. Αυτό είναι μέρος της σειράς ενημερώσεων PS5 και να είστε σίγουροι, μετά την εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας, θα έχουμε ακόμα πολλά να μοιραστούμε μαζί σας.

Θα μπορείτε να δείτε την παρουσίαση στο Twitch ή στο YouTube στις 4 Ιουνίου στις 13:00 PDT/23:00 ώρα Ελλάδος για να δείτε τι φέρνει η επόμενη γενιά παιχνιδιών.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christian@g

Μέχρι να το παρουσιάσουν θα έχει παλιώσει δραματικά δε σχέση μετά pc της εποχής

Αλέξανδρος

Διαφορετικό πράγμα το PC τελείως. Και πολύ ποιο ακριβό σπορ. Δεν νομίζω ότι μπορούμε η ότι αξίζει πραγματικά να συγκρίνουμε μεταξύ τους τα πράγματα πέρα από καταναλωτικό επίπεδο

GREG

Μην συγκρίνεις κονσόλες με PC, καμία σχέση το ένα με το άλλο, στην κονσόλα δίνεις 400€-600€ την κουμπώνεις στην TV που ήδη έχεις και παίζεις από 1080p εως και 4K. Το PC από την άλλη απαιτεί γνώσεις, μελέτη και το 3πλάσιο χρηματικό ποσό, πρέπει να ξέρεις να κάνεις εγκατάσταση προγραμμάτων, πρέπει να ξέρεις τι κουτί θες και αν κάνει γιαυτό που χτίζεις, ποια μητρική θες και αν κάνει γιαυτό που χτίζεις, ποια τροφοδοτικό θες και αν κάνει γιαυτό που χτίζεις, ποιον επεξεργαστή θες και αν κάνει γιαυτό που χτίζεις, ποια κάρτα γραφικών θες και αν κάνει γιαυτό που χτίζεις, ποια ψήκτρα θες και αν κάνει γιαυτό που χτίζεις, ποια οθόνη θες και αν κάνει γιαυτό που χτίζεις, ποιο πληκτρολόγιο θες και αν κάνει γιαυτό που θα παίζεις και ποιο ποντίκι θες και αν κάνει γιαυτό που θα παίζεις. Όλα αυτά τα παραπάνω για να έχεις τις επιδώσεις (ίσως και λίγο καλύτερες) από ενός PS5 ή ενός Xbox X-Series θέλεις πάνω από 1.500€ και το PC έχει και ένα ακόμα αρνητικό, απαιτεί να έχεις χώρο, σε αντίθεση με την κονσόλα που την χώνεις σε μια γωνιά δίπλα από την TV και ξεμπέρδεψες. Ωραία τα PC αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από… Συνέχεια »

Last edited 3 years πριν by GREG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.