PlayStation 5: Νέο render δείχνει ένα πιο ρεαλιστικό σχεδιασμό της κονσόλας

Η παρουσίαση του PlayStation 5 φαίνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του κορονοϊόυ, ή τουλάχιστον θα καθυστερήσει περισσότερο από ότι αρχικα αναμενόταν. Ωστόσο, ανά διαστήματα μαθαίνουμε διάφορα στοιχεία για την επόμενης γενιάς κονσόλα.

Μία από τις πιο δραστήριες ιστοσελίδες όσον αφορά τις πληροφορίες γύρω από τον σχεδιασμό του PlayStation 5 είναι το LetsGoDigital, το οποίο σε συνεργασία με τον Giuseppe Spinelli aka Snoreyn δημοσιεύουν κατά καιρούς διάφορα renders.

Ένα διαφορετικό πιο λογικό design

Στο τελευταίο του render, o Snoreyn παρουσιάζει το PlayStation 5 ως μία παραλληλόγραμμη κονσόλα, χωρισμένη σε τρία επίπεδα, με καμπύλες γωνίες. Το πάνω επίπεδο φιλοξενεί το λογότυπο του PlayStation και μία γρίλια.

Το κάτω επίπεδο δεν μπορούμε να το δούμε αρκετά καλά, αλλά στην πρόσοψη του έχει το σήμα της Sony και το επίσημο λογότυπο του PlayStation 5. Ενώ στο κεντρικό επίπεδο βλέπουμε την υποδοχή του αναγνώστη οπτικών μέσων, και δύο θύρες.

PlayStation 5, PlayStation 5: Νέο render δείχνει ένα πιο ρεαλιστικό σχεδιασμό της κονσόλας

Επίσης, στο πάνω επίπεδο υπάρχει μία άγνωστη θύρα και ενδεχομένως κάποια υποδοχή για κάρτες μνήμης ή γενικότερα εξωτερικά μέσα αποθήκευσης δεδομένων.

Όσον αφορά το χειριστήριο, το Dual Sense, ο Snoreyn παρουσίασε μία ενδιαφέρουσα έκδοση του σε καφέ μπρούτζινο χρώμα.

PlayStation 5, PlayStation 5: Νέο render δείχνει ένα πιο ρεαλιστικό σχεδιασμό της κονσόλας

Χαρακτηριστικά

Το PS5 χρησιμοποιεί μία custom AMD CPU με αρχιτεκτονική Zen 2 που είναι χρονισμένη στα 3.5GHz, και διαθέτει μία custom RDNA 2 GPU με 36 sets από CU units. Σε επίπεδο μνημών, η επόμενης γενιάς κονσόλα έχει 16GB GDDR6, 825GB SSD, και διαθέτει 4K UHD Blu-ray drive.

Η Sony ισχυρίζεται ότι το PlayStation 5 φορτώνει 2GB μέσα σε 0,27 δευτερόλεπτα, σε σύγκριση με το 1GB που φορτώνει το PS4 σε 20 δευτερόλεπτα. Όπως και με το Xbox Series X, ένας από τους λόγους που οι χρόνοι φόρτωσης έχουν εκμηδενιστεί είναι ο SSD.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Constantine

αρκετά όμορφο αν ακολουθήσουν , αυτή τη φιλοσοφία

νωντας

Μια χαρα φαινεται,αν και θα`ναι πιο ογκωδες λογω ψυκτρας τερατος που εδειξαν..Θα δουμε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.