PlayStation 5: Πόσο διαρκούν οι αποκλειστικότητες των Deathloop, Ghostwire και Athia


Πέραν των παιχνιδιών από τα δικά του studio, το PlayStation 5 έχει αποκλειστικότητες και από άλλα studio και σήμερα μάθαμε για πόσο. Συγκεκριμένα, μέσα από το νέο βίντεο της ίδιας της Sony για τα επερχόμενα next-gen παιχνίδια μάθαμε ως πότε θα είναι αποκλειστικότητες τα Deathloop, Ghostwire Tokyo και Project Athia.

Αρχικά, το νέο και μυστηριώδες RPG Project Athia από το νέο στούντιο Luminous Productions της Square Enix, θα παραμείνει αποκλειστικό για τουλάχιστον 24 μήνες. Στη συνέχεια έχουμε τα Deathloop και Ghostwire Tokyo, τα οποία αναπτύσσονται από studio που ανήκουν πλέον στη Microsoft όμως θα τιμήσουν τη συμφωνία με την Sony και θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το PlayStation 5 για 12 μήνες.

PlayStation 5, PlayStation 5: Πόσο διαρκούν οι αποκλειστικότητες των Deathloop, Ghostwire και Athia

Να σημειωθεί επίσης ότι όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα και για PC. Όπως και να έχει πάντως, το 2021 θα είναι μία δυνατή χρονιά για τους gamers, ενώ οι κάτοχοι (ή όσοι περιμένουν) PlayStation 5 θα έχουν Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7 και God of War Ragnarok, πέραν των υπολοίπων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Απολαύστε το πρώτο teardown βίντεο της συσκευής

Το πρώτο teardown βίντεο του Sony Xperia 1 VI είναι διαθέσιμο και αποκαλύπτει λεπτομερώς τα εξαρτήματά του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, ωστόσο αυτό μάλλον ανατρέπεται.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony: Αφαιρεί το λογότυπο «8K» από τη συσκευασία του PS5

Όταν έφτασε το PlayStation 5 από τη Sony το 2020, είδαμε με έκπληξη το λογότυπο “8K” στο κουτί και την υπονοούμενη υπόσχεσή του.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Τo PSVR 2 headset της Sony κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023 με τιμή 549,99 $/599,99 € και συμβατότητα αποκλειστικά με την κονσόλα PlayStation 5 της εταιρείας.