PlayStation 5: Real life φωτογραφία της κονσόλας και του DualShock 5

PlayStation 5, PlayStation 5: Real life φωτογραφία της κονσόλας και του DualShock 5

Μέχρι τώρα έχουν διαρρεύσει αρκετά για το PlayStation 5 και η εταιρεία έχει μοιραστεί με τους οπαδούς της πολλές πληροφορίες για την επόμενης γενιάς κονσόλα παιχνιδιών που ετοιμάζει. Αυτή τη φορά, έκανε την εμφάνιση της μία φωτογραφία του dev kit της κονσόλας, και επιβεβαίωσε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Τι νεότερο αποκαλύπτει η φωτογραφία

Αρχικά, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το ιδιαίτερα περίεργο design του PlayStation 5. Στις φωτογραφίες φαίνεται το πάνω μέρος με τον σχεδιασμό σε σχήμα “V” και τις άφθονες γρίλιες, καθώς και η όψη της κονσόλας.

Το νεότερο στοιχείο που επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες είναι το DualShock 5, το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά, πέραν την πατέντα που είχε διαρρεύσει παλαιότερα.

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει τα σχέδια που συνοδεύουν τα έγγραφα της πατέντας. Το χειριστήριο του PlayStation 5 διαφέρει ελάχιστα από το DualShock 4. Το σώμα του είναι λίγο μεγαλύτερο και οι λαβές του θυμίζουν κατά πολύ αυτές των Xbox Controller.

Φαίνεται ότι όντως η Sony αφαίρεσε τον φωτισμό στην κορυφή του χειριστηρίου και πρόσθεσε μία θύρα USB type-C. Πέραν όλων αυτών, τα triggers μοιάζουν λίγο μεγαλύτερα σε σχέση με αυτά που διαθέτει το DualShock 4.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε το χειριστήριο του PlayStation 5 να έχει θύρα ακουστικών, μεγαλύτερη μπαταρία και σχετικά αυξημένο βάρος. Τέλος, το PS 5 θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Δεν είναι και πρωταπριλιά να το πάρω σαν αστείο την εμφάνιση.

I am

Επιτέλους κάποιος με μάτια

I am

Πάλι θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Όχι γιατί θα αξίζει αλλά γιατί η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο προσιτή στην καθημερινότητα συνεπώς και το gaming. Με τέτοια εμφάνιση,ύπαρξη cloud gaming, κορεσμό στις βελτιώσεις γραφικών και στα παιχνίδια θα έπρεπε να πάει ακλαφτο αλλά πλέον οι άνθρωποι προτιμούν να έχουν ps5 παρά θέρμανση και μιλάω ως υποψήφιος αγοραστής.

Dimitris L.A

Πρώτα το Cybertruck τώρα αυτό, ας μην πάει έτσι το 2020!!! Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, και αυτά με γωνίες θα βγαίνουν. OMG

Bart

Δεν αλλάζετε τον τίτλο; η κονσόλα δεν θα είναι έτσι, το dev kit είναι αυτό.

Κώστας Βλαχάκης

Δεν αλλάζουμε τίποτα man.

George

Είναι devkit αυτό
Ή κονσόλα δεν θα έχει καμία σχέση
Και στο ps4 ήταν άθλια τα devkit

JR

Πολύ ωραίο αεροθερμο. Ότι πρέπει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Ντινα

αυτο και ο τυροκοπτης της apple

djfapples

Ούτε πουκάμισο είναι ούτε αυτοκίνητο για να κάνεις μόστρα τί δουλειά του να κάνει κ όλα καλά

ermhsGproYT

Εγώ δεν πιστεύω πως το ps5 θα μοιάζει σαν μεταλλαγμένο cd player

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, δείτε και αυτό!
PlayStation: 25 χρόνια από την πρώτη κονσόλα [επετειακό video]
https://techblog.gr/videogames/playstation-aytos-einai-o-esoterikos-kosmos-tis-25-eton-konsolas/

Χαρης

Δεν ειχα ποτε μου κονσολα ειτε με πιστευουν ειται οχι παρολο που εχω λιωσει πολλα mouse για να κανω platinum ta new game σε ολους του τιτλους παντα PC guy αλλα τα god of war to backwards comb/ly και μια wifi card ειναι επιτελους αξια να λεγονται gaming consoles και να εχεις μια συνολικη εμπηρεια απο ιστορια ps4 απο εμφανιση? ΠΟΙΟΣ ΧΕ&#^@! και δεν θελω να ακουσω ασχετους γιατο ποσο δεν εχω ιδεα εχω κανει test drive ΑΣΤΟ….ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΘΕΙΣ….τρεξε nvidia rtx titan se 144hrtz οθoνη και μετα ελα γραψε τι φενεται σαν nitendo ds περισσοτερο απο τα 2

Σάκης

Δεν είναι αυτό το palystation 5. Αυτή είναι η κονσόλα (dev kit) όπως το ονομάζουν που φτιάχνουν τα παιχνίδια, τις βελτιώσεις κ.λ.π Έχει γραφτεί εδώ και μέρες άρθρο που έχει διαψεύσει ότι αυτό είναι το PlayStation 5.

Βαγγέλης

Έχετε σπάσει νεύρα, για να μην πω κάτι άλλο, μερικοί εδώ για την εμφάνιση στη φωτογραφία κι ότι πρέπει να αλλαχτεί το άρθρο! Νομίζετε νοιάζει τους developers το πως μοιάζει η κονσόλα; Αν είναι αερόθερμο, καλοριφέρ ή ό,τι άλλο; Αυτοί ένα πράγμα θέλουν: να δουν αν δουλεύει, να το δοκιμάσουν και να το στρεσάρουν! Από την άλλη εσάς, σας είπε κανείς ότι αυτό θα είναι το τελικό προϊόν, ή μήπως αν ήταν, δεν θα τρέχαμε και πάλι να το αγοράσουμε; Και με τάπερ, να μοιάζει, αν οι επιδόσεις του, ρίχνουν σαγόνια, τι με νοιάζει; Εγώ να το χρησιμοποιήσω, θέλω! Όχι ν’αγοράσω καινούργιο έπιπλο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.