PlayStation 5: Σύγκριση στο μέγεθος με τις άλλες κονσόλες

, PlayStation 5: Σύγκριση στο μέγεθος με τις άλλες κονσόλες

Επίσημα πλέον η Sony παρουσίασε προχθές το βράδυ τον σχεδιασμό του PlayStation 5 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020. Όπως συνέβη και με το Xbox Series X έτσι και σε αυτήν την περίπτωση πολλοί αναρωτήθηκαν πόσο μεγάλο είναι το PlayStation 5 και τι χώρο θα πιάνει στο γραφείο ή το έπιπλο της τηλεόρασης.

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση ήρθε γρήγορα και ίσως τα αποτελέσματα να μην ικανοποιήσουν τους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, το PS5 της Sony είναι η μεγαλύτερη κονσόλα που θα υπάρχει στην αγορά μετά την κυκλοφορία της. Όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω φωτογραφία, το PS5 είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη κονσόλα της Sony καθώς και από όλες τις Xbox κονσόλες της Microsoft.

, PlayStation 5: Σύγκριση στο μέγεθος με τις άλλες κονσόλες

Το απλό PS4 είναι η μικρότερη κονσόλα της Sony στην αγορά και ακολουθεί PS3 Slim και PS4 Pro οι οποίες έχουν το ίδιο μέγεθος. Αμέσως μετά έρχεται το PS3 και ακολουθεί η ολοκαίνουργια κονσόλα PS5. Από την άλλη μεριά τώρα το Xbox 360 Slim είναι το μικρότερο, ακολουθεί Xbox 360, Xbox One X και Xbox Series X. Το πρώτο Xbox One είναι η μεγαλύτερη κονσόλα από την πλευρά της Microsoft αλλά και σε αυτήν την περίπτωση το PS5 είναι σημαντικά μεγαλύτερο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Polydoros

Με ποιο δεδομένο χαρακτηρίζουμε μικρότερη μια κονσόλα; Ως προς τον όγκο; Ως προς το ύψος; Ή ως προς το εμβαδόν της πρόσοψης; Ρωτάω γιατί δεν έχουν όλες το ίδιο form factor.

Κώστας Βλαχάκης

Νομίζω η εικόνα λύνει τις απορίες.

I am

Αναμενόμενο να είναι τόσο μεγάλο. Βέβαια είναι στενάχωρο να βγει σε 2 χρόνια slim έκδοση… Είναι κάτι σχετικά σημαντικό ο όγκος δεδομένου ότι ένα πλεονέκτημα της κονσόλας σε σχέση με τον υπολογιστή είναι αυτό. Τι να περιμένεις…

Prideous

Δεν μου άρεσαν ποτέ οι σλιμ εκδόσεις τον ps
Πάντα έπαιρνα τις κανονικές
Πιστεύω πως είναι 1000 φορές καλύτερες και σε θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά και σε θέμα θερμότητας
Μπορεί να κάνω και λάθος !

I am

Το slim το αντικαθιστά δεν είναι απλά μια επιλογή και συμβαίνει υποθέτω γιατί έχει ωριμάσει η τεχνολογία και πλέον είναι πιο φθηνό και εφικτό να φτιάξεις την ίδια κονσόλα σε πιο μικρή.. λογικά διορθώνονται και προβλήματα που είχαν βγει στην κανονική έκδοση. Τώρα αν σας αρέσει η μεγάλη έκδοση καλύτερα για εσάς να μην περιμένετε κιόλας το slim Αλλά πιστεύω οι πιο πολλοί έχουν αντίθετη γνώμη.

Γιαννης Μαυριδης

Mήπως υπάρχουν διαστάσεις, αν είναι τόσο πολύ μεγαλύτερο απ’όσο ίσως κάποιοι υπολογίζουν μπορεί κ να είναι ακόμη κ λόγος ακύρωσης αγοράς. Υπερβολικό? Κάποιοι έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις στο έπιπλο τους κ τότε ίσως το PS4 με την αρκετά φτηνότερη τιμή του να δείχνει πολύ πιο ελκυστικό.

Vladimiros

Στο ινσομνια παντος ολοι κραζανε για την εμφανιση του χαχα…σιγα ρε παιδια μια παιχνιδομηχανη ειναι την βαζεις καπου καθεται και παιζεις…μια χαρα ομορφη ειναι για μενα και ξεχωριζει απο ολα τα αλλα….δεν μιλουσαν για τα τοπ χαρακτηρηστικα αλλα για το σχεδιαση του… εε τι να πεις…

SUPS 👨‍⚖️

Ενταξει αφου το κραζανε στο Insomnia θα παει απατο σιγουρα..Πρωτα απ ολα κανεις δεν ξερει τις διαστασεις, εκτιμησεις μεσα απο το βιντεο κανανε.Δλδ ελεος.

Vladimiros

Καλα εκει πιο πολυ για τα like τα λενε,η για να γελαει ο κοσμος με τα σχολια…(στο ιμσονια) δε λεω γελαω και εγω, αφου ο αλλος λεει εχω υπεροχο σαλονι,και να εχω αυτο το PS5 να μου το χαλασει? χαχα

Ιωαννης

Ποιος ασχολειτε με το μέγεθος ?Το περιεχόμενο παίζει ρόλο και οι επιδόσεις .Το βάζεις σε μια γωνία και δεν υο κουνάς ποτέ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.