PlayStation 5: Αναμένεται να έχει ανασχεδιασμένο dashboard [video]

, PlayStation 5: Αναμένεται να έχει ανασχεδιασμένο dashboard [video]

Η Sony παρουσίασε επίσημα στις 11 Ιουνίου, τον σχεδιασμό του PlayStation 5, ωστόσο παρόλο που γνωρίζουμε το hardware που θα ενσωματωθεί στο PS5 δεν έχουμε καμία ιδέα και καμία εικόνα για τις αλλαγές που ενδέχεται να κάνει η Sony στο software της κονσόλας. Ο VP του τμήματος User Experience της Sony στο PlayStation, Matt MacLaurin, υποσχέθηκε την ανανέωση του dashboard στο PS5.

Πιο συγκεκριμένα, ο Matt χαρακτήρισε το νέο software ως “πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη του λειτουργικού συστήματος”. Σε ένα thread στο LinkedIn ανέφερε ότι το software στο PS5 θα εξελίξει το user interface του PS4.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Matt, η ομάδα θα παρουσιάσει το λειτουργικό σύστημα του PS5 κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο διάστημα ενώ οι πιο παρατηρητικοί που είδαν το event παρουσίασης των παιχνιδιών και της κονσόλας, ίσως εντόπισαν μερικές εικόνες από το νέο UI.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το PS5 αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 με τιμή που δεν θα ξεπερνάει τα 500 δολάρια Αμερικής.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.