PlayStation 5: Τι σας άρεσε, τι δε σας άρεσε, τι προβλήματα τυχόν συναντήσατε;

PlayStation 5, PlayStation 5: Τι σας άρεσε, τι δε σας άρεσε, τι προβλήματα τυχόν συναντήσατε;

Όσοι ήταν να πάρουν το PlayStation 5 στα χέρια τους από το πρώτο κύμα το έχουν ήδη, οπότε θέλουμε να μάθουμε την εμπειρία σας μέχρι τώρα. Ο λόγος που ρωτάμε και εσάς είναι γιατί βρήκαμε κάποια μικρά προβλήματα, όμως θέλουμε να ακούσουμε και εσάς ώστε να έχουν μία εικόνα και όσοι σκέφτονται την αγορά μελλοντικά.

Η εμπειρία μας

Όπως είδατε και το unboxing του PlayStation 5, η ομάδα του Techblog έχει στα χέρια της και τις δύο εκδόσεις των νέων κονσόλων. Το πρώτο μας πρόβλημα ήταν το Call of Duty Black Ops Cold War, το οποίο κάναμε redeem τον κωδικό του cross-gen bundle και για κάποιον λόγο και χωρίς να μας ρωτήσει κατέβασε αυτόματα την PS4 έκδοση του τίτλου.

Δε θα μπορούσαμε να γλυτώσουμε από corrupt της μνήμης στο Digital μοντέλο, ενώ είχαμε και ένα περίεργο bug με ένα clip του Cold War, όπου για 30 δευτερόλεπτα κλιπ η κονσόλα μας ζητούμε 1.07GB μνήμης για να το αποθηκεύσουμε, ενώ είχαμε ελεύθερα 24.10GB στο δίσκο, με αποτέλεσμα να μη μας αφήνει να το σώσουμε.

Το τελευταίο ήταν πάλι ένα κόλλημα του Cold War στο multiplayer, όπου μόλις πήγαμε να βγάλουμε το RC-XD το παιχνίδι κόλλησε εντελώς, με την κονσόλα να κλείνει και να μας δίνει το corrupt στη μνήμη. Πέραν όμως αυτών των bugs, δεν εντοπίσαμε κάποιο άλλο πρόβλημα, αν και μας έρχονται αναφορές για θόρυβο της κονσόλας, κάτι που εμείς δεν είχαμε, τουλάχιστον στο digital.

Τα παράπονα για το menu

Τέλος, ακούμε πολλά παράπονα για το menu, καθώς φαίνεται να μην αρέσει σε πολλούς, ειδικά η χρήση του PS Button που βγάζει το υπομενού που έχει τα πάντα. Αν και σε γενικές γραμμές οπτικά τουλάχιστον, το μενού είναι όντως υπέροχο. Εσάς όμως, ποια ήταν η εμπειρία σας μέχρι στιγμής με την κονσόλα; Συναντήσατε bugs ή κάποιο πρόβλημα; Σας άρεσε το menu; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Δεν είμαι από αυτούς που έχουν στα χέρια τους το PlayStation 5 μιας και είμαι από αυτούς που αν κάτι δεν δουν από κοντά και δεν το πιάσουν στα χέρια τους δεν το αγοράζει, εξού και γιατί δεν έκανα προ παραγγελία, επειδή όμως με ενδιαφέρει η αγορά της, πως να μην με ενδιαφέρει άλλωστε όταν από τα χέρια μου από το 1998′ εως και σήμερα έχουν περάσει όλα τα PlayStation κάθε φορά που βρίσκω άρθρο ή βίντεο για το PlayStation 5 σε Ελλάδα και εξωτερικό κάθομαι και το διαβάζω και το βλέπω, μέχρι στιγμής αν βάλουμε σε μια ζυγαριά τα θετικά και τα αρνητικά όσων έχουν πάρει το PlayStation 5 η ζυγαριά γέρνει προς τα αρνητικά, πολλά Bugs, πολλά λάθη, εξαιρετικά μικρός σε αποθηκευτικό χώρο SSD, ανύπαρκτα νέας γενιάς Games για το PS5 και μια κονσόλα που αισθητικά από ότι φαίνεται δεν πολυαρέσει σε πολλούς, και τέλος για όσους είναι ρεαλιστές και έχουν εμπειρία από PC, Next Gen κονσόλα σε ποιότητα εικόνας δεν είδαν, ναι υπάρχει μια αναβάθμιση σε σχέση με το PS4 Pro αλλά ως εκεί, απλά αναβάθμιση, όχι Next Gen, δεν θα δεις την οπτική διαφορά που βλέπεις από PS3 σε PS4 Pro, ναι με τους νέους σκληρούς… Συνέχεια »

SUPS 👨‍⚖️

καλό θα ήταν σε αυτό το άρθρο να σχολιάσουν όσοι το έχουν οι ίδιοι, έτσι ώστε να πουν τι έχουν συναντήσει και οχι να βασιζόμαστε στο τι λένε οι άλλοι…το techblog λογικά θα θέλει να βγάλει κάποιο συμπέρασμα από τους δικούς του ανγνωστες και όχι από Αμερικανούς κτλ.
τέλος πρέπει οι κονσόλες να σταματήσουν να συγκρίνονται με pc ,
είναι τελείως διαφορετική αγορά πότε θα το καταλάβετε…

Ν φιλοπουλος

Τι να σχολιασω οτι η sony ειχε ολο το περιθοριο για να παρουν οσοι ηθελαν το ps5 και δεν το πηραν τελικα ουτε οι μισοι,δεν ξερω σιγουρα η περαιτερω πορεια πωλησεων θα δειξει, με αποτελεσμα να μην κινουνται αναλογα και τα παιχνιδια για τη νεα κονσολα,αν συγκεντρωναν τις προπαραγγελιες απο καθε χωρα,δεν θα υπηρχε αυτη η εληψη.λοιπον ολα αυτα τα σχολια οι εντυπωσεις και οι δοκιμες για το προιον θα ηταν καλυτερα να ηταν τη στιγμη που θα το ειχαν αν οχι ολοι,τουλαχιστον οι περισσοτεροι στα χερια τους

sadwolf13

Ημουν απο τους πρωτους που παρελαβαν το PS5 στις 19 του μηνα . Η κονσολα μου αρεσε πολυ . Τα χειριστηρια ομορφα και ευχρηστα με καλη διαρκεια μπαταριας . Το μενου ειναι ομορφο αλλα χαζο . Το PS button αν το πατησεις σε βγαζει στο γενικο μενου και αν το κρατησεις πατημενο στην “αρχικη” σελιδα . Πρωτο κουμπι το καταστημα . ΟΚ . Και μετα 9 !!!!! κουμπια με τα τελευται παιχνιδια που εγκατεστησες . Και κανενα απο αυτα δεν ειναι του PS5 αλλα του PS4 !!!!!!!!!Και χωρις δυνατοτητα να τα αλλαξεις . Γιατι ;;; Επισης στο PS store . Στο παλιο αν ειχες ενα DLC και ηθελες το Season Pass δεν μπορουσες να το αγορασεις . Τωρα οχι μονο στο προτεινει και μπορεις να το κλικαρεις κατα λαθος , αλλα σου πουλανε και παιχνιδια που ηδη εχεις στο λογαριασμο σου . Κατεβαζοντας τα καλα παιχνιδια μου απο το 4 βρεθηκα να εχω χρεωθει με 9,99€ για το Assassins Creed Black Flag regular edition , το οποιο ηταν ηδη εγκατεστημενο . Βεβαια πηρα πισω τα χρηματα (και φυσικα το link για την επιστροφη δεν λειτουργουσε οποτε επρεπε να στειλω email ) . Πολλα παιχνιδια απο την βιβλιοθηκη μου ειχαν ενα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.