PlayStation 5 vs Xbox Series X/S: Οι πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

PlayStation 5, PlayStation 5 vs Xbox Series X/S: Οι πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το πρώτο “vs” στις πωλήσεις των PlayStation 5 και Xbox Series X/S ήρθε από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η Sony έσπασε όλα τα ρεκόρ. Συγκεκριμένα, το PS5 ξεπέρασε τα 250 χιλιάδες τεμάχια μέσα στις πρώτες 48 ώρες κυκλοφορίας του, φτάνοντας ή ξεπερνώντας (θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα νούμερα) το ρεκόρ των 250 χιλιάδων που είχε κάνει το PlayStation 4.

Από την άλλη, τo Xbox Series X και τo Xbox Series S βελτίωσαν τις πωλήσεις τους σε σχέση με το λανσάρισμα του Xbox One στο Ηνωμένο Βασίλειο, όχι όμως αρκετά για να φτάσουν το θρίαμβο της Sony. Συγκεκριμένα, τα Xbox Series X και S μαζί έφτασαν τις 155 χιλιάδες πωλήσεις την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους.

Βέβαια, τόσο τα PlayStation 5 όσο και τα Series X/S αυτή τη στιγμή είναι sold out στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παγκοσμίως, οπότε και οι δύο κονσόλες θα είχαν πετύχει πολύ καλύτερες πωλήσεις, αν υπήρχε διαθέσιμο stock. Μη ξεχνάμε πως και στην Ελλάδα, ειδικά το PS5, έχει εξαντληθεί, ενώ αναμένουμε τη δεύτερη φουρνιά PS5 στις 15 Δεκεμβρίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.