Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις των παιχτών για το Google Stadia;

Google Stadia, Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις των παιχτών για το Google Stadia;

Το Google Stadia ετοιμάζεται σιγά-σιγά με την κυκλοφορία του να αναμένεται αργότερα αυτόν τον χρόνο. Όσοι βρέθηκαν στην Gamescom 2019 είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την cloud based gaming πλατφόρμα της Google η οποία υπόσχεται να αλλάξει τα όσα γνωρίζουμε για το gaming έως τώρα.

Στον επίσημο λογαριασμό του Stadia στο Twitter, ανέβηκαν μερικά βίντεο από τις εντυπώσεις των early players, όσων δηλαδή δοκίμασαν την πλατφόρμα στο Εκθεσιακό Κέντρο στην Κολονία.

Ένας παίχτης είπε ότι η υπηρεσία ήταν τόσο ομαλή που σχεδόν δεν μπορούσε να καταλάβει ότι έπαιζε μέσω streaming, ενώ ένας άλλος είπε ότι ήταν σαν να παίζει σε PC.

Τα σχόλια με λίγα λόγια των early players για την πλατφόρμα ήταν θετικά. Στο Twitter επίσης βρέθηκαν και σχόλια από άλλους χρήστες οι οποίοι είπαν ότι το Stadia ήταν “καλύτερο από ότι περίμεναν”. Ένας χρήστης είπε ότι το latency ακόμη και στο Mortal Kombat ήταν μικρό.

Η Google ζήτησε από μερικούς οι οποίοι βρέθηκαν στο booth του Google Stadia να απαντήσουν σε μία απλή ερώτηση. Που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα; Αυτήν την ερώτηση θέλουμε να την απαντήσετε και εσείς στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bagit

“Ένας χρήστης είπε ότι το latency ακόμη και στο Mortal Kombat.”
Το latency ακόμα και στο Mortal Kombat τι;

Κώστας Βλαχάκης

Διορθώθηκε.

Greg

Πήγαν σε μια έκθεση και δοκίμασαν μια (κονσόλα) που ήταν συνδεδεμένη σε ιδιωτικούς server άδειους από κόσμο, με την ταχύτητα ίντερνετ να είναι στον θεό (πιθανός 1Gbps μέσω οπτικής ίνας) και η μοναδική τους εντύπωση ήταν το ότι η είχε μικρό latency και ότι είχε ομαλή streaming λειτουργία… μετά όταν θα κυκλοφορήσει στην αγορά και θα αρχίζουν να γεμίζουν οι server’s με κόσμο και θα εξαρτάσαι από την ταχύτητα του οικιακού σου ίντερνετ να δούμε τι ψάρια πιάνει… στις εκθέσεις όλα Super φαίνονται.

I am

Πολύ πιθανόν να μην είναι έτοιμο προς μαζική χρήση. Δεν νομίζω η Google να είναι τόσο αδιάβαστη.

Greg

Δεν κατάλαβες το σκεπτικό του σχολίου μου, δοκίμασαν μια (πλατφόρμα) και το θετικό που βρήκαν ήταν ότι είχε ομαλό streaming και μικρό latency, δεν χρειάζεται να έχεις Google Stadia ντε και καλά για να έχεις αυτά, αυτά αν πας σε διεθνή έκθεση τα βλέπεις και με PS4 και Xbox που είναι συνδεδεμένα σε server’s και συνδεδεμένα με ιντερνετ ρυθμισμένο ειδικά για την περίσταση, άρα αυτό που και καλά θέλουν να μας κάνουν να εντυπωσιαστούμε δεν είναι αυτό που τελικά μας ενδιαφέρει γιατί το κατά πόσο ομαλό θα είναι το streaming και πόσο μικρό θα είναι το latency θα εξαρτάτε από την ταχύτητα και την ποιότητα του ίντερνετ του σπιτιού μας, άρα αναρωτιέμαι τι και που ακριβός είναι τα θετικά συμπεράσματα για την πλατφόρμα της Google ??? εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν ότι στην διεθνή έκθεση της Γερμανίας έχουν καλές οπτικές ίνες και γρήγορο ίντερνετ και οι server’s της Google που ήταν άδειοι ήταν καλοί… για την πλατφόρμα δεν έμαθα τίποτα.

Rafail

Πολύ πιθανόν η Γοογλε να έχει τους σερβερς.

Nickolas

Νομίζω το latency θα απασχολήσει περισσότερο αυτούς που παίζουν multiplayer παιχνίδια, ωστόσο κακά τα ψέματα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειάζεσαι τουλάχιστον 100mbps σύνδεση για σιγουριά. Όλα αυτά βέβαια θα μας απασχολήσουν όταν με το καλό έρθει και Ελλάδα.
Επίσης ένα άλλο θέμα είναι και το κόστος των παιχνιδιών, αν θα είναι στα ίδια επίπεδα με αυτά των κονσολών, τις προσφορές που θα υπάρχουν κλπ
Στην ερώτηση “που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα”, θα ήθελα να μπορώ να παίξω παντού, αλλά κυρίως στην τηλεόραση, σε κινητό εξαρτάται το παιχνίδι γιατί κακά τα ψέματα σε 6 ίντσες οθόνη δε θα καθόμουν να παίξω The Witcher.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Stadia LG

Η LG τηλεόρασή σας μπορεί πλέον να παίξει το Google Stadia (εάν τρέχει webOS 5.0 ή νεότερο)

Tην πλατφόρμα παιχνιδιών cloud Stadia της Google μπορούν πλέον να δοκιμάσουν όσοι έχουν ένα gamepad και μια καινούργια τηλεόραση LG (πιθανώς από το 2020 και μετά).

Games Google Google Stadia

Google Stadia: Επιτέλους επιτρέπει τη συμμετοχή σε παιχνίδια με πολλούς παίκτες χωρίς πρόσκληση

Οι φίλοι να μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι χωρίς να πρέπει να τους ψάξετε στο μενού και να τους στείλετε πρόκληση. 

Games Google Google Stadia

Google: Στέλνει έπαινους πριν το κλείσιμο για τους υπαλλήλους των Stadia Studios

Παρόλο που η Google είχε λάβει την απόφαση να παύσει τη λειτουργία των Stadia Studios, έστειλε επαίνους στο προσωπικό τους.

Games Cyberpunk Google Stadia PlayStation 4

Cyberpunk 2077: Νέο update διορθώνει το game-breaking bug

Το νέο update του Cyberpunk 2077 διορθώνει το game-breaking bug που παρουσιάστηκε με το patch 1.1 του παιχνιδιού.