Pokemon Go: Παίκτρια βρίσκει πτώμα ενώ έψαχνε για Pokemon

Η 19-χρονη Shayla Wiggins, παίκτρια του πολύ δημοφιλούς τις τελευταίες ημέρες Pokemon Go, βρήκε ένα πτώμα αγνώστων στοιχείο ενώ έψαχνε για Pokemon παίζοντας το παιχνίδι.

Η Wiggins, όπως αναφέρει, ενώ έψαχνε για να βρει ένα Pokemon σε μια φυσική πηγή νερού, στο Big Wind River, βρέθηκε μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα εντοπίζοντας ένα πτώμα. Το γραφείο του Σερίφη στη κομητεία του Fremont εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος του ανθρώπου που εντοπίστηκε στο Big Wind River φαίνεται να είναι ατύχημα και πιθανόν αποτέλεσμα πνιγμού.

Παρόλα αυτά η σχετική έρευνα συνεχίζεται, όπως αναφέρει ο βοηθός του Σερίφη της κομητείας Fremont, Ryan D. Lee. Όσον αφορά το παιχνίδι, το Pokemon Go έγινε διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS μέσα στην εβδομάδα και θέτει αποστολές στους gamers στις οποίες απαιτείτε η επίσκεψη σημείων του πραγματικού κόσμου έτσι ώστε να εντοπίσουν Pokemon.

Η εφαρμογή προειδοποιεί δε τους παίκτες ότι θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση κάθε στιγμή και να δίνουν ιδιαίτερα σημασία στον περιβάλλοντα χώρο ενώ παίζουν. Παρόλα αυτά η δημοτικότητα του παιχνιδιού από gamers σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχει οδηγήσει κάποιους κρατικούς φορείς να εκδώσουν προειδοποιήσεις ότι οι παίκτες δεν θα πρέπει να παίζουν πλησιάζοντας αστυνομικά τμήματα, ενώ θα πρέπει να απέχουν του παιχνιδιού ενώ οδηγούν.

Pokemon Go, Pokemon Go: Παίκτρια βρίσκει πτώμα ενώ έψαχνε για Pokemon

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isaak

Μάλλον της έβγαλε τον Gastly εκεί κοντά…

Νίκος

Ελλαδα ποτε θα έρθει ;;;

KostasB

Κάποιοι το κατέβασαν μέσω VPN.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo
Επίσημα πιστεύω σε λίγες μέρες – βδομάδες. Να λυθεί και το πρόβλημα που έχουν με τους σέρβερ..

Χρηστος Δρουγγος

Παιδια μπει στο apkmirror αμα θελετε να το κατεβασετε εκει ανεβαζουν ολα τα επισημα APK απο google play

Anakin

Έχω 3 μέρες που το παίζω είναι γαματο έχω ήδη 4 ποκεμον

Prankster100

Παιδεια το εχω κατεβασει πολη λαρισα και δρν εχει κανενα ποκεμον ουτε κινειται ο hero τιποτα και τα εχω δοκιμασει ολα και τα mock maps και ολα γνωριζει κανεις τιποτα

Konstantinos

Και κάπως έτσι η google χρησιμοποιεί εκτός από τις διαφημίσεις και τα προσωπικά μας δεδομένα για να δημιουργήσει augmented reality games, etc..

Anakin

@Prankster100 θέλει ενεργοποίηση το GPS και το ίντερνετ

prankster100

@Anakin ναι ανοιχτα ειναι ολα και τα google maps στο background. τελικα χαζομαρα μου κανονικα λειτουργει αλλα θελει πολυ ψαξιμο να βρεις ποκεμον

Anakin

@Prankster100 θέλει βόλτες δεν τα πιάνεις μέσα από το σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.

Games Niantic Pokemon Go

Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store

Games Niantic Pokemon Go

Pikmin Bloom: Οι δημιουργοί του Pokemon Go ετοιμάζουν το επόμενο AR παιχνίδι

Το στούντιο Niantic έχει τώρα νέα σχέδια για το μέλλον του AR καθώς φιλοδοξεί να χαρτογραφήσει 3D ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα λανσάρει ένα spin-off του Pokemon GO και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι AR, που ονομάζεται Pikmin Bloom.

Games Niantic Pokemon Go

Niantic: Πήρε 5 εκατ. δολάρια από δημιουργούς cheat για το Pokémon GO

Το 2019, η Niantic είχε καταθέσει μήνυση ενάντια σε δημιουργούς cheat για τα παιχνίδια της. Τελικά, η υπόθεση έκλεισε με διακανονισμό.