Games

Έρχεται το τέλος για το PS3

Το PlayStation 3 κυκλοφόρησε το 2006 και κράτησε 10 χρόνια (έστω και τυπικά), όπως υποσχόταν η Sony. Σύμφωνα με αναφορές, η παραγωγή και κυκλοφορία του PS3 σταματάει στην Ιαπωνία. Μένει να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και στην Δύση εντός του 2017.

Η προηγούμενη γενιά συστημάτων σιγά σιγά μας αποχαιρετάει ολοκληρωτικά. Τί γνώμη έχετε για το PS3;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2017 12:53

Σχόλια

  • Χάλια ήταν το PS3 αφού !!!

    - Ήταν ακριβό σε σχέση τιμής-ποιότητας ενώ είχαμε FullHD οθόνες
    - 30FPS Limit σχεδόν σε όλα τα Games
    - Χάλια γραφικά
    - Τα περισσότερα παιχνίδια ήταν σε 720p

  • knightrider

    για την εποχη του ηταν πολυ καλο...μονο η τιμη ηταν στον θεο.
    και το ps3 εχει πισω του μια ιστορια παιχνιδιων απιστευτη.
    και τα γραφικα ηταν καλα οχι και χαλια...

  • Χαλια γραφικα λεει ο αλλος. Μηπως εχει και το super Nintendo χαλια γραφικα; Τα γραφικα τα κρινεις αναλογα με την εποχη κυκλοφοριας και εννοείται παντα συγκρινεις με αλλες κονσολες και οχι PC εκτος αν ειναι της ιδιας αξια. Παιχνιδια σαν το Uncharted, God of War κτλ ειχαν πολυ καλα γραφικα σε σχεση με την εποχη τους. Και μην ξεχναμε οτι το PS3 με hardware 2006 επαιζε το the Last of Us, ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχει βγει ποτε. Ναι τα fps ηταν 30 αλλα ποια αλλη κονσολα ετρεχε τοτε παιχνιδια με περισσοτερα fps; Ναι ηταν ακριβη η κονσολα οταν κυκλοφορησε. Ναι εκανε λαθη η sony αρκετα στην αρζη ιδιαιτερα με τον cell cpu. Αλλα μετα τα εφτιαξε και το ps3 ηταν μια πολυ καλη κονσολα οπως ηταν και το xbox 360

  • Βγήκε την εποχή που ακόμα δεν ένοιαζε τον κόσμο τόσο τα fps και το αν είχε τα καλύτερα γραφικά. Γενικά είχε κάποια πρόβλημα αλλά ήταν μια εξαιρετική κονσόλα που έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη από παιχνίδια. Αξίζει και σήμερα η αγορά της μεταχειρισμενη βέβαια μόνο αν θες να παίξεις παλιά παιχνίδια που δεν είναι remastered στο ps4 μιας και υπάρχουν σε πολύ χαμηλή τιμή.

  • @KnightRider

    Ναι δηλαδή τώρα όλα τα games τρέχουν σε 60fps 1080p σε ultra γραφικά θες να μας πεις στο ps4 και στο Xbox one.

  • Από την στιγμή που παίζει κομπλέ - φτάνοντας μεν στα όριά του - το The Last Of Us, τι να πεις για αυτήν την κονσόλα. Τα πρώτα χρόνια τα μουτρωσε τους developers και πήρε αρκετό καιρό να πιάσει και να ξεπεράσει το 360 σε πωλήσεις, και γενικά πάντα υπήρχε η αίσθηση στις μη αποκλειστικότητες ότι το Xbox έχει το πάνω χέρι, αλλά στα Sony Exclusive ( Uncharted, The last of us, GOW, κλπ) ήταν και είναι πολύ καλό το PS3.

  • Τι γνώμη έχουμε για το PS3;
    Αν και κάτοχος και των δύο κονσόλων της εποχής (Xbox 360, PS3) το PS3 ήταν μια ελάχιστη ταχύτητα κατω συγκριτικά με τον αντίπαλο του. Γενικά καλό όμως και από οτι φαίνεται με τα indie παιχνιδάκια επιπέδου smartphone που παρελαύνουν στο One και PS4, και δεν εκμεταλλεύονται τα specs των πολύ δυνατών αυτών κόνσολών της παρούσας γενιάς, θα νοσταλγήσουμε και το PS3, και το PS2, και το PS1, και το Xbox 360, και το Xbox, και το Dreamcast κλπ

  • Εγώ λέω πάντως μια και δεν πήρα το PS4 κα κρατήσω το PS3 για κανά χρόνο ακόμα και να δώ τι καινούριο θα έχει βγεί τότε..Αν και μάλλον πάω προς xbox μεριά για την επόμενη αγορά μου λόγω του integration με τα win10 που με ενδιαφέρει αρκετά..

  • ΓΙΑ ΤΟ 2006 ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ GAMES.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ SONY PS3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

  • Μου τη σπάει το γεγονός ότι πρέπει να πληρώνω για online features.Κάτι που για μένα καθιστά το PS3 βασιλιά

  • Είμαι από αυτούς που το πήραν τότε πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Ναι ήταν πολύ ακριβό συμφωνώ. Το είχα πάρει 650 ευρώ χωρίς καλώδιο στη συσκευασία και χωρίς dual shock χειριστήριο. Επίσης ήταν πολύ δύσκολο τότε να βρεις παιχνίδια.Ομως όσο αφορά την τιμή που είδα ότι πολλοί τη σχολίασαν αν θυμούνται τότε τα οικιακά Blu-ray το φθηνότερο έκανε 1000 ευρώ. Επίσης το ps3 ήταν το μόνο που τότε είχε hdmi 1.3 και το Blu-ray που πήρε όλες τις αναβαθμίσεις του Bluray μέχρι και το 3d.Οποτε ναι τα λεφτά ήταν πολλά για κονσόλα αλλά το μηχάνημα δεν ήταν μόνο κονσόλα. Για όσους το πήραν και για το Bluray (όπως εγώ) ήταν μια συμφέρουσα επιλογή. Μη ξεχνάμε ότι τότε υπήρχε ο πόλεμος HDDVD Bluray όπου η Microsoft είχε κυκλοφορήσει ένα εξωτερικό drive Hddvd το οποίο σε ένα χρόνο ήταν κάτι άχρηστο και κόστιζε πάνω από 100 ευρώ.

  • Αναμενομενο το τελευταια 2 cod δεν ηρθαν με full version στο ps3. Ποσο να αντεξει το καημενο. Οπως και να εχει ηταν καλο και ποιοτικο! Τα fat και super slim ηταν λιγο χμμμ ευαισθητα θα ελεγα. Ειδικα το super slim ψηνοταν. Το slim απο την αλλη ηταν πολυ καλο και προσφερε πολλα. Μονο η τιμη ηταν ταβανι το 2006.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.