PlayStation 4 Slim: Έρχεται μαζί με το PS4 Neo;

Λίγο πριν την E3, η Sony ουσιαστικά επιβεβαίωσε την ύπαρξη του PlayStation 4 Neo λέγοντας ότι ετοιμάζει ένα updgaded PS4, αλλά δεν ήρθε στην Ε3 ούτε έχει γίνει γνωστό πότε θα έρθει. Ωστόσο, το PS4 Neo μάλλον δεν θα είναι η μοναδική νέα έκδοση.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον αναλυτή Damian Thong, ο οποίος μίλησε στην Wall Street Journal. Δεν γνωρίζουμε βέβαια ποιες και πόσο αξιόπιστες είναι οι πηγές του Thong, όμως αφού η Sony έχει λανσάρει το PS3 Slim, γιατί όχι και ένα ανάλογο PS4;

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι στα μέσα Ιουνίου η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox One S, το οποίο ουσιαστικά είναι μια πιο λεπτή έκδοση του Xbox One.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία ανακοίνωσης του PS4 Slim ή Neo, αλλά έχει ακουστεί ότι η Sony μπορεί να κάνει τα αποκαλυπτήρια στο Tokyo Game Show 15 με 18 Σεπτεμβρίου.

ps4 slim, PlayStation 4 Slim: Έρχεται μαζί με το PS4 Neo;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.