PUBG: Επιτέλους 60fps σε PlayStation 4 Pro και Xbox One X

PUBG, PUBG: Επιτέλους 60fps σε PlayStation 4 Pro και Xbox One X

Αν και κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, το PUBG αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί με τα PlayStation 4 Pro και Xbox One X και να φέρει 60fps mode. Η εν λόγω αλλαγή θα γίνει με το επερχόμενο update, με το Season 9 patch να βρίσκεται ήδη στα test servers των παραπάνω κονσόλων, όπου και επιβεβαιώνονται τα 60fps.

Με τη νέα επιλογή Framerate Priority, οι παίκτες στα PlayStation 4 Pro και Xbox One X θα μπορούν να δουν έως και 60fps, αν και δεν είναι σίγουρο ότι το εν λόγω frame rate θα παραμένει σταθερό. Για να το πετύχουν αυτό όμως, οι παίκτες θα πρέπει να θυσιάσουν ανάλυση, καθώς το 60fps mode υποστηρίζει FHD και μόνο, αν και είναι μία θυσία που περιμέναμε να γίνει και σίγουρα αξίζει για πιο smooth gameplay.

Το update θα γίνει διαθέσιμο μέσα στην επόμενη εβδομάδα για τους παίκτες σε Xbox One X και PlayStation 4 Pro. Η PUBG Corp. γνωστοποίησε πως κάνει δοκιμές και ψάχνει τρόπους για να φέρει τα 60fps και στις βασικές εκδόσεις των PlayStation 4 και Xbox One, αν και, ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να φανταστούμε ότι η ανάλυση θα πρέπει να πέσει πολύ χαμηλά για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation 4 PlayStation 4 Pro PlayStation 5

Gameplay video από τη beta του Resident Evil RE: Verse

Μαζί με το Resident Evil: Village η Capcom θα κυκλοφορήσει και το RE: Verse, ενώ έχουμε τα πρώτα gameplay video από τη beta του παιχνιδιού.

Games Halo Microsoft Xbox One

Halo Infinite: Το sandbox περιεχόμενο είναι 90% έτοιμο

Η 343 Industries ανακοίνωσε ότι το sandbox περιεχόμενο του Halo Infinite είναι 90% έτοιμο, όμως χρειάζεται να τελειοποιηθεί πριν την κυκλοφορία.

Games Cyberpunk Google Stadia PlayStation 4

Cyberpunk 2077: Νέο update διορθώνει το game-breaking bug

Το νέο update του Cyberpunk 2077 διορθώνει το game-breaking bug που παρουσιάστηκε με το patch 1.1 του παιχνιδιού.

Games PlayStation 4 PlayStation 4 Pro PlayStation 5

PlayStation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου για PS4 και PS5

H Sony ανακοίνωσε τα επερχόμενα δωρεάν παιχνίδια της συνδρομητικής υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Ιανουάριο, με 3 παιχνίδια διαθέσιμα σε PS4 και PS5.