PUBG: Παραμένει στα 30fps η έκδοση του Xbox Series S

PUBG, PUBG: Παραμένει στα 30fps η έκδοση του Xbox Series S

Αν και θα δοθεί σε πολλές κονσόλες η επιλογή για 60fps, το PUBG στο Xbox Series S θα υποστηρίζει μόνο 30fps mode, κάτι που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα, με το update του Οκτωβρίου 9.1, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου, το PUBG θα έχει την επιλογή για Framerate Priority, υποστηρίζοντας ανάλυση FHD και 60fps στα Xbox One X και PlayStation 4 Pro.

Όταν κυκλοφορήσουν τα Xbox Series X και PlayStation 5 η εταιρεία θα κάνει port τις εκδόσεις των One Χ και PS4 Pro αντίστοιχα, ώστε να προσφέρουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στις next-gen κονσόλες. Όμως, το Xbox Series S θα έχει την έκδοση του Xbox One S, δηλαδή δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιλογή Framerate Priority. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι παίκτες θα μείνουν στα 30fps, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του.

Μη ξεχνάμε ότι το PUBG δε θα προσφέρει επιλογή 60fps στα απλά PlayStation 4 και Xbox One, με την εταιρεία να ανακοινώνει πως θα προσπαθήσει να προσφέρει μία smooth εμπειρία μελλοντικά. Επίσης, εκτός από cross-gen, το PUBG υποστηρίζει και cross-platform multiplayer, αν και τα 30fps του Xbox Series S σίγουρα θα δυσκολεύσουν αρκετά την εμπειρία των παικτών, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία “next-gen” κονσόλα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Gear Xbox Xbox Series S

Ανακοινώθηκε το Black Xbox Series S με 1 TB SSD

Το Xbox Showcase τελείωσε με μια μεγάλη έκπληξη, που δεν ήταν παιχνίδι αλλά κονσόλα – το Black Xbox Series S με 1 TB SSD.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.

Games Xbox Series S Xbox Series X

Warhammer 40.000: Darktibe | Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο gameplay trailer

Το Warhammer 40.000: Darktibe θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε γεύση από το νέο τίτλο μέσα από το νέο trailer.