Games

Riot Games: Στέλεχος ερευνάται για τα σχόλια του για την δολοφονία του George Floyd

Ένα στέλεχος της Riot Games τέθηκε σε διαθεσιμότητα αφού μοιράστηκε και σχολίασε μία δημοσίευση στο Facebook σχετικά με την δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd. Πιο συγκεκριμένα, ο Ron Johnson, παγκόσμιος επικεφαλής καταναλωτικών προϊόντων της Riot Games μοιράστηκε μία εικόνα που συνδυάζει μία λίστα ποινικών καταδίκων του Floyd με τον ισχυρισμό ότι “τα media μετέτρεψαν τον George Floyd σε μάρτυρα”.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγχαρούμε την δολοφονία από τον αξιωματικό κάτι που πρέπει να διερευνηθεί ως πιθανό έγκλημα. Είναι μία μαθησιακή ευκαιρία για τους ανθρώπους (και τα παιδιά μας) να διδάξουν ότι αυτός ο τύπος εγκληματικού τρόπου ζωής δεν οδηγεί ποτέ σε καλά πράγματα που συμβαίνουν σε εσάς ή σε εκείνους γύρω σας.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Vice ότι η εταιρεία έχει ενημερωθεί για τα όσα δημοσίευσε ο Johnson στο Facebook. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Johnson έγινε μέλος της Riot Games τον Ιανουάριο ενώ προηγουμένως ανήκε στο εργατικό δυναμικό της Disney και του Nickelodeon.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.