SEGA Astro City Mini: Το φορητό arcade με 36 παιχνίδια!

, SEGA Astro City Mini: Το φορητό arcade με 36 παιχνίδια!

Με τις mini εκδόσεις κλασσικών κονσολών, όπως τα Nintendo Classic και Super Nintendo Classis να έχουν κερδίσει τις καρδιές των gamers, κυρίως λόγω της νοσταλγίας, αρκετές εταιρείες όπως οι Sony, SEGA και ATARI προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία, όχι όμως με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η SEGA ανακοίνωσε τη νεότερη mini έκδοση, μετά το εκνευριστικά μικρό Game Gear Micro και το Mega Drive Mini, η οποία είναι ένα φορητό arcade τσέπης. Το Astro City Mini περιλαμβάνει έξι πλήκτρα, αναλογικό μοχλό και έχει ενσωματωμένη LCD οθόνη. Η συσκευή έχει δύο USB θύρες, ώστε οι παίκτες να συνδέουν χειριστήρια ή fight sticks.

, SEGA Astro City Mini: Το φορητό arcade με 36 παιχνίδια!

Το Astro City Mini τροφοδοτείται από θύρα micro-USB και προσφέρει και έξοδο HDMI. Από τα 36 παιχνίδια που θα περιλαμβάνονται, μόνο τα παρακάτω έχουν επιβεβαιωθεί:

Alien Syndrome
Alien Storm
Golden Axe
Golden Axe: Revenge of Death Adder
Colums II
Dark Edge
Tant R
Virtua Fighter
Fantasy Zone
Altered Beast

Το φορητό arcade είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Ιαπωνία, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές. Η τιμή της είναι αυτή τη στιγμή περίπου στα 105 Ευρώ, όχι δηλαδή και η πιο οικονομική συσκευή της αγοράς.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo Nintendo Switch Sega

Nintendo: Προσθέτει πέντε νέα παιχνίδια Sega Genesis στο Switch Online Expansion Pack

Η Nintendo επέκτεινε το Expansion Pack για το Switch, προσθέτοντας πέντε νέους τίτλους Sega Genesis στο πιο ακριβό pack της online συνδρομητικής της υπηρεσίας.

Games Atari Nintendo Sega Xbox PlayStation

Video gaming consoles: Από το εχθές στο σήμερα

Η εξέλιξη και η τεχνολογία των video game consoles από το 1972 και το Magnavox Odyssey έως σήμερα με το PlayStation 5 και το Xbox Series X. Μια αναδρομή στην ιστορία τους που αγγίζει τα 50 χρόνια.

Games Sega

Η SEGA μας δίνει ελπίδες για ένα Dreamcast Mini, μη το περιμένετε όμως άμεσα

Για το επόμενο mini project της, η εταιρεία σκέφτεται ένα SG-1000 Mini ή ένα Dreamcast Mini, όμως σε ένα με δύο χρόνια.

Games Sega Xbox One Xbox One S

Football Manager 2021: Έρχεται και στο Xbox μετά από 13 χρόνια

Το Football Manager 2021 Xbox Edition θα είναι τίτλος Xbox Play Anywhere, δηλαδή θα μπορείτε να το αγοράσετε στο Xbox και να έχετε τα save σας και στο PC.