Playstation 6: Η Sony αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει!

sony playstation 6, Playstation 6: Η Sony αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει!

H Sony φαίνεται πως σχεδιάζει ήδη την κυκλοφορία της επόμενης κονσόλας της, του Playstation 6. Σύμφωνα με έγγραφο της εταιρείας, το PS6 θα κάνει το ντεμπούτο του το 2027. Δηλαδή, το PS5 έχει ακόμα μια πενταετία μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του.

Ένα έγγραφο δόθηκε στη δημοσιότητα ως μέρος της έρευνας της Αρχής Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft για 68 δισ. δολάρια, μια συμφωνία στην οποία η Sony αντιτάχθηκε.

Η Sony «πιστεύει ότι η συμφωνία θα βλάψει τον ανταγωνισμό, τους παίκτες του κλάδου και τους χρήστες», αναφέρει το έγγραφο 22 σελίδων. Η συγχώνευση, σύμφωνα με τη Microsoft, «αυξάνει τον ανταγωνισμό σε μια αγορά που η Sony κυριαρχεί εδώ και καιρό». Η τελευταία, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι τα παιχνίδια του PS5 είναι καλύτερα από του Xbox.

H συζήτηση για τη σημασία του Call of Duty για την αγορά κονσολών αναφέρεται και στον διάδοχο του PS5. H Sony ισχυρίζεται ότι θα έχει «χάσει την πρόσβαση στην άδεια Call of Duty και σε άλλα παιχνίδια Activision» όταν θα είναι έτοιμη να συστήσει στο κοινό την επόμενη κονσόλα της.

Μάλιστα, σημείωσε ότι η κυκλοφορία μπορεί να γίνει γύρω σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες του εγγράφου είναι εμπιστευτικές. Αρκετές αναφορές υποστηρίζουν ότι η Sony μίλησε για το 2027.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής gaming του Xbox, Phil Spencer, έχει διαψεύσει πως θα απομακρύνει το Call of Duty από τις κονσόλες PlayStation.

Για το 2023, ωστόσο, περιμένουμε ένα PS5 slim με αποσπώμενη μονάδα δίσκου με μοναδικό μέγεθος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.