Playstation 6: Η Sony αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει!

sony playstation 6, Playstation 6: Η Sony αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει!

H Sony φαίνεται πως σχεδιάζει ήδη την κυκλοφορία της επόμενης κονσόλας της, του Playstation 6. Σύμφωνα με έγγραφο της εταιρείας, το PS6 θα κάνει το ντεμπούτο του το 2027. Δηλαδή, το PS5 έχει ακόμα μια πενταετία μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του.

Ένα έγγραφο δόθηκε στη δημοσιότητα ως μέρος της έρευνας της Αρχής Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft για 68 δισ. δολάρια, μια συμφωνία στην οποία η Sony αντιτάχθηκε.

Η Sony «πιστεύει ότι η συμφωνία θα βλάψει τον ανταγωνισμό, τους παίκτες του κλάδου και τους χρήστες», αναφέρει το έγγραφο 22 σελίδων. Η συγχώνευση, σύμφωνα με τη Microsoft, «αυξάνει τον ανταγωνισμό σε μια αγορά που η Sony κυριαρχεί εδώ και καιρό». Η τελευταία, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι τα παιχνίδια του PS5 είναι καλύτερα από του Xbox.

H συζήτηση για τη σημασία του Call of Duty για την αγορά κονσολών αναφέρεται και στον διάδοχο του PS5. H Sony ισχυρίζεται ότι θα έχει «χάσει την πρόσβαση στην άδεια Call of Duty και σε άλλα παιχνίδια Activision» όταν θα είναι έτοιμη να συστήσει στο κοινό την επόμενη κονσόλα της.

Μάλιστα, σημείωσε ότι η κυκλοφορία μπορεί να γίνει γύρω σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες του εγγράφου είναι εμπιστευτικές. Αρκετές αναφορές υποστηρίζουν ότι η Sony μίλησε για το 2027.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής gaming του Xbox, Phil Spencer, έχει διαψεύσει πως θα απομακρύνει το Call of Duty από τις κονσόλες PlayStation.

Για το 2023, ωστόσο, περιμένουμε ένα PS5 slim με αποσπώμενη μονάδα δίσκου με μοναδικό μέγεθος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony

Sony Xperia 1 VI: Leak δίνει λεπτομέρειες για τις κάμερες, το chipset και την μπαταρία

Η Sony αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia 1 VI στην εκδήλωσή της στις 17 Μαΐου και τώρα μια νέα φήμη μας δίνει λεπτομέρειες για το flagship smartphone.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.