PlayStation 5: Αυξάνεται η παραγωγή λόγω μεγάλης ζήτησης

, PlayStation 5: Αυξάνεται η παραγωγή λόγω μεγάλης ζήτησης

Πριν από περίπου τρεις μήνες είχαμε ενημερωθεί πως το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει αρχικά σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, με την εταιρεία να ετοιμάζει περίπου 5 με 6 εκατομμύρια τεμάχια για τη παγκόσμια κυκλοφορία της κονσόλας. Όμως, τα σχέδια φαίνεται να άλλαξαν και η Sony θέλει να αντεπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση της next-gen κονσόλας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιαπωνικό Bloomberg η εταιρεία έχει αυξήσει την παραγωγή του PlayStation 5, αφού πρώτα ενημέρωσε τους προμηθευτές των εξαρτημάτων και τα εργοστάσια παραγωγής. Με τις νέες πληροφορίες, η Sony αναμένεται να διαθέσει πάνω από 10 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως μέχρι το τέλος του έτους. Αυτή η απόφαση φαίνεται να ήρθε μετά από τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και την υψηλή ζήτηση που αναμένεται να έχει το νέο PlayStation.

Βέβαια, λογικό οι gamers να διψούν για τη νέα γενιά, καθώς το PlayStation 4 είναι πλέον 7 ετών. Από την άλλη, η Sony συνεχίζει να δίνει αποκλειστικότητες στο PlayStation 4 που άλλες πλατφόρμες θα ζήλευαν, οπότε περιμένουμε να δούμε τις κινήσεις της εταιρείας και τις νέες εμπειρίες που θα προσφέρουν τα studio της.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Κλασική μέθοδος μάρκετινγκ. Βγάζουμε τη βρώμα ότι παραγγέλνουμε περισσότερα εξαρτήματα κ αυξάνουμε παραγωγή έτσι ώστε να δείξουμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και να δημιουργούμε hype . Αυτή την είδηση θα τη παίξουνε σε εκατοντάδες site για να αναδειχθεί το πόσο ενδιαφέρον υπάρχει για μια κονσόλα που δεν έχει καν τιμή πώλησης. Το ότι αυξήθηκε η παραγωγή λόγω καθαρά θεμάτων logistics και προηγούμενων τεχνικών δυσκολιών(covid-19) δεν τον ενδιαφέρει κανέναν. Παρόμοιες τακτικές έχουμε δει από Apple Samsung.
ΥΓ : ΠΟΤΕ δεν θα κυκλοφορούσε κονσόλα με περιορισμένο αριθμό τεμαχίων , απλά θα καθυστερούσε το launch.

John

Με τιμες (σχεδον επιβεβαιωμενες) στα 499 ευρω το απλο και 599 ευρω με το δισκο δεν βλεπω και πολλους να τρεχουν στα καταστηματα ειδικα οταν το πολυ ισχυροτερο Xbox series X θα εχει 499 ευρω και το series S θα εχει 299 ευρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.