Η Sony διαψεύδει τις φήμες για πρόβλημα στο PS3 με τα 40 giga

Σύμφωνα με Ολλανδική ιστοσελίδα για videogames, στο 40% των PlayStation3 με τον 40άρη σκληρό διαπιστώνεται σφάλμα λειτουργίας (failure). Σήμερα η Sony εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι το ποσοστό προβλημάτων στο PS3 40GB είναι το ίδιο χαμηλό με αυτό των προβλημάτων της έκδοσης με τα 60GB. Τα πράγματα πρέπει να είναι σοβαρά μιας και η ανακοίνωση έγινε δια στόματος David Reeves, Προέδρου της Sony Computer Entertainment Europe ο οποίος κατηγορεί την εν λόγω ιστοσελίδα για κακή δημοσιογραφία. Εσείς έχετε άλλο προβλήμα με το 40άρη PS3, εκτός από το ότι το αγοράσατε πιο ακριβά από τους υπόλοιπους ευρωπαίους;

Επεξεργάστηκε την 16 Νοεμβρίου 2009 20:51

Σχόλια

  • 3 φορές μου έχουν αντικαταστήσει στο service ώς τώρα την συγκεκριμένη 40αρα κονσόλα... Πάντα μετά απο μερικές μέρες παύει να διαβάζει δισκάκια...

  • Ναι! Χθες η τρίτη φορά που πήγα για αντικατάσταση. Απλά αυτή τη φορά δε μου το έδωσαν αμέσως, γιατί μου είπαν πως είναι τόσα πολλά που τα επιστρέφουν χαλασμένα, που τηρείται σειρά προτεραιότητας... Κρίμα για τη Sony. Έχασε την εμπιστοσύνη μου. Αν και το service της είναι πολύ έντιμο...

  • Και έμαθα ότι τα 60άρια δεν τα πουλάνε πια σκέτα, παρά μόνο σε πακέτα με τηλεοράσεις κ.τ.λ.
    Πραγματικά είναι απίστευτο να πληρώνεις 50 ευρώ παραπάνω από τους περισσότερους ευρωπαίους και να έχεις μια σκάρτη κονσόλα. Εγώ δεν θα δεχόμουν να το πάρω πίσω, θα ζήταγα τα λεφτά ή μια απόδειξη να πάρω ότι άλλο θέλω.

    Το service από πλευράς εξυπηρέτησης και ευγένειας των υπαλλήλων είναι καλό?

  • Απο ευγένεια μην περιμένεις τπτ σπουδαίο... Απλά έχω μήνει ευχαριστημένος γιατί στο αλλάζουν άμεσα! Αν και έτσι κι αλλιώς μου είπαν πως δεν έχουν την εξουσιοδότηση να αποσυναρμολογούν την κονσόλα... Οπότε οτι και να έχει, την αλλάζουν. Όσο για το άλλο που λες, άντε να βγάλεις άκρη και άντε να βρείς το δίκιο σου...

  • Εχθές παρέδωσα για 2η φορά το PS3 στο Χαλάνδρι. Την 1η φορά (7 ημέρες από την αγορά) μου το αντικατέστησαν επί τόπου. Τώρα λέει θα περιμένω καμιά δεκαριά ημέρες. Το σημαντικότερο όμως κατά τη γνώμη μου είναι ότι η εγγύηση δεν ανανεώνεται (κατά δήλωση τους). Σε ερώτηση μου για το κόστος επισκευής του drive είπαν 300€. Η νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή λέει ότι η εγγύηση ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση αντικατάστασης. Σήμερα θα στείλω e-mail και στη SONY και στο ΕΚΠΟΙΖΩ με αναφορά και στο σχετικό νόμο απαιτώντας ανανέωση. Θα επανέλθω με αποτελέσματα. Αν κάποιος εχει σχετική εμπειρία θα μας βοηθούσε όλους να την αναφέρει.
    Ευχαριστώ.

  • na parei kapoios ton inka [prostasia katanaloti]na rotisei ti eisxeiei me tin egkiisi se aytes tis periptosis. h i sonny kanei ti doulia tis .... emeis oi katanalotes potetha tin kanoume?an tou broun kai ti sxetiki nomothesia kalo eine na ti dimosieusei na tous tin tripsoume sti mouri otan tha erhtei ekeini i ora.

  • Καλησπέρα και πάλι,
    Εννοείται ότι ακόμα δεν μου έγινε η αντικατάσταση του ελλατωματικού PS3 που παρέδωσα την 23/2.

    Την 6/3 έστειλα το παρακάτω e-mail αλλά φυσικά και δεν πήρα απάντηση (cic-greece@eu.sony.com έχουν λάθος email στο site τους!!!):

    "Κύριοι,
    Είμαι κάτοχος ενός Playstation 3 40gb το οποίο αγόρασα την 29/11 από το κατάστημα Πλαίσιο Μεταμόρφωσης σε προσφορά μαζί με 2ο χειριστήριο και το παιχνίδι Pro Evolution έναντι 550€.
    Εδώ ξεκινάει και η «ευχάριστη» ιστορία μου που μου υπενθύμισε πόσο ανύμποροι και έρμαια των διαθέσεων της κάθε αναξιόπιστης εταιρείας είμαστε οι καταναλωτές στην Ελλάδα.
    • 4/12/07. Το PS3 σταμάτησε να διαβάζει το Blue Ray.
    • 5/12/07. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Πλαίσιο ενημερώθηκα ότι δεν αντικαθηστούν το μηχάνημα αλλά ότι πρέπει να απευθυνθώ στο service της Sony, την εταιρεία Cometron στο Χαλάνδρι.
    • Εντός των επόμενων 5 ημερών επισκέφθηκα την Cometron. Η απάντησή τους για τα αίτια της βλάβης ήταν ότι το Pro Evolution ήταν κακογραμένο και προκάλεσε το πρόβλημα. Παρά τη χιουμοριστική απάντηση που έλαβα, η άμεση αντικατάσταση του PS3 με άλλο δεν μου έδωσε λόγο να ασχοληθώ περαιτέρω. Το αντίθετο μάλιστα σκέφτηκα ότι βλάβες συμβαίνουν σε όλα τα μηχανήματα και δεν σας κρύβω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα μου βελτίωσε την εικόνα που είχα για τη Sony παρά την αλλοίωσε. Σημειώστε ότι με ενημέρωσαν, και τους πίστεψα ο «αγαθός», ότι το νέο μηχάνημα ήταν καινούργιο και όχι άλλο επισκευασμένο.
    • 20/2/08. Το PS3 ξανασταμάτησε να διαβάζει το Blue Ray.
    • 23/2/08. Ξαναεπισκέφθηκα την Cometron. (ακολουθεί ο διάλογος που τον έχω πρόσφατο)
    - «Αγαθός» (πελάτης): Είναι η 2η φορά που μου συμβαίνει. Υπάρχει γενικότερα πρόβλημα?
    - Ειδικός (cometron): Είστε πολύ άτυχος, δεν αντιμετωπίζουμε γενικότερα προβλήματα με το PS3.
    - «Αγαθός» : Αντικατάσταση?
    - Ειδικός : Θα περιμένετε καμιά 10αριά ημέρες για να μας έρθουν τα μηχανήματα αντικατάστασης.
    - «Αγαθός» : Η εγγύηση ανανεώνεται και αν όχι πόσο θα μου κοστίσει μια παρόμοια βλάβη εκτός εγγύησης?
    - Ειδικός : Δεν ανανεώνεται, 300€.
    • 6/3/08. Τηλεφώνησα στην Cometron για να μάθω πότε θα γίνει η αντικατάσταση. Η απάντηση ήταν «Θα περιμένετε καμιά 10αριά ημέρες». Σε ερώτηση ποιος θα μπορούσε να μου δώσει μια υπεύθηνη απάντηση μου έδωσαν το 210-6782000 – 0. Εκεί επικοινώνησα με έναν άλλο «ειδικό», ο οποίος δεν γνώριζε πότε θα έρθουν. Δεν μου είπε καν την επίσημη απάντηση της Sony «καμιά 10αριά ημέρες».
    Παρακαλώ να μου απαντήσετε στα παρακάτω με όση υπευθηνότητα διαθέτετε:
    1. Πότε θα παραλάβω το «θαύμα της τεχνολογίας».
    2. Θα είναι επισκευασμένο από άλλον «αγαθό» ή νεό.
    3. Τι γίνεται με την εγγύηση καθώς σύμφωνα με το νόμο 2251/1994 «Για την προστασία του καταναλωτή», όπως αυτός τροποποιήθηκε επίσης το 2002 σε συμμόρφωση με την οδηγία 44/1999 της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκύπτει ότι η αντικατάσταση μέρους ή ολόκληρης της συσκευής αυτόματα επιφέρει ανανέωση της εγγύησης.
    Με καθόλου, πλέων, εκτίμηση,"

    Τέλος έχω σε PDF την εφημερίδα της κυβερνήσεως που αναφέρει ξεκάθαρα μεταξύ άλλων το δικαίωμα του αγοραστή για ανανέωση της εγγύησης. Ενημερώστε με αν υπάρχει τρόπος να το ανεβάσω στο site ή αν θέλει κάποιος να του το στείλω με e-mail.

    Αυτά προς το παρών.

  • @Thanos: Σήμερα το πρωί έστειλα mail στην Sony Hellas ζητώντας απάντηση για το θέμα σου. Μόλις έχω νεότερα θα σε ενημερώσω από εδώ.

  • @Thanos: Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικός, εκπρόσωπος της Sony Hellas.

    Μου είπε ότι έχουν λάβει το email σου και σύντομα θα σου απαντήσουν. Η καθυστέρηση οφείλεται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Όπως είναι γνωστό, τα PS3 δεν επισκευάζονται στην Ελλάδα, αλλά "φεύγουν" για το εξωτερικό.

    Σύμφωνα με το τελευταίο report που έχει λάβει η Sony Hellas από την Sony Europe, το ποσοστό των PS3 που παρουσιάζουν πρόβλημα ανέρχεται μόλις σε 1,8%.

    Στην ερώτησή σου αν θα πάρεις επισκευασμένο ή καινούργιο, μου είπαν ότι αυτό εξαρτάτε και πάλι από την διαθεσιμότητα. Είναι δηλαδή πιθανό είτε να σου δώσουνε καινούργιο είτε ένα επισκευασμένο (όχι απαραίτητα το μηχάνημα που τους παρέδωσες).

    Αυτό που δεν ήξερα, είναι ότι τα προβλήματα που αναφέρεις παρουσιάζονται συνήθως κατά την χρήση του τίτλου Pro Evolution!!!

  • Καλημέρα Κώστα,

    Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώνεις.

    Πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης για να πέσω 2 φορές μέσα στο 1,8%!!! Υπάρχουν και χειρότερα θα μου πει κανείς - βλέπε Stelios 3 φορές.

    Στην τελευταία παράγραφο που γράφεις για το PES εννοείς ότι στο επιβεβαίωσαν και εκείνοι?

    Και πάλι ευχαριστώ.

  • @Thanos: Ναι το επιβεβαίωσαν επίσημα από τη Sony Hellas.
    Εγώ προσωπικά δεν το είχα ακούσει αλλά όπως μου το μεταφέρανε κατάλαβα ότι είναι γνωστό.

  • @ Παιδες....

    Δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο PS3 που να οφειλεται PES2008 ...
    Ισως δε σου το μετεφεραν σωστα και το καταλαβες με λαθος νοημα....

    Ο μονος συσχετισμος -που ειναι τυχαιος εντελως- ειναι πως το 99% των PS3άκιδων παιζουν PES, οποτε το 99% των PS3 που χαλανε, χαλανε ενω παιζουν PES.... Δε χαλαει το PS3 απο το PES, ουτε το PES χαλαει το PS3...

    Αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων...

  • @subsonic: Όπως αναφέρω και στο προηγούμενο σχόλιο, δεν έχω ακούσει ποτέ να υπάρχει συσχετισμός PES και PS3 για τα προβλήματα του δεύτερου.

    Νομίζω πάντως ότι κατάλαβα καλά αυτό που μου μεταφέρθηκε.

  • Επικοινώνησαν μαζί μου από τη SONY την Παρασκευή. Εν' συντομία αυτά που μου είπαν:

    1. Το PES δεν δημιουργεί πρόβλημα στο PS3 όπως και κανένα άλλο παιχνίδι. (έχω ακούσει κι εγώ διαφορετικές απόψεις αλλά ελπίζω να ισχύει το τελευταίο).

    2. Κάθε φορά που γίνεται αντικατάσταση η εγγύηση ανανεώνεται. Προσοχή γιατί από την Cometron δεν παίρνουμε κανένα παραστατικό που να αποδυκνύει την αντικατάσταση οπότε δεν ξέρω αν θα μπορεί κάποιος να βρει το δίκιο του μετά την πάροδο 1 έτους από την αρχική ημερομηνία της αγοράς.

    Εγώ τους ζήτησα κάποιο σχετικό παραστατικό και τελικώς μου είπαν να επιστρέψω το Ps3 μαζί με όλα τα παρελκόμενα στο κατάστημα που το αγόρασα (Πλαίσιο) προκειμένου να μου δώσουν ένα καινούργιο με νέο συνοδευτικό παραστατικό.

    Ελπίζω εδώ να τελειώνει η ιστορία μου. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Κώστα και είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι.

  • @Thanos: Χαίρομαι που πήρες καινούργιο PS3 και μακάρι να μην ξανα-χαλάσει.

    Πάντως μου κάνει εντύπωση η διαβεβαίωση ότι δεν σχετίζονται τα προβλήματα του PS3 με το PES. Εμένα άλλα μου είπαν στο τηλέφωνο.

  • gia sas paidia, egw exw paiksei 500 wres pro2008 k noikiasa gia kaki mou tixi to 2k8 k mou xalase tote to blue ray,sto metaksi otan agorasa to ps3 ton dekemvrio to piran k 2 filarakia mou,prwta xalase tou enos k meta to diko mou,tou tritou akoma k auto giati den exei paiksei polles wres,auto simainei oti to pososto kata tin empeiria mou einai 66.6% twra an tha ginei 100% o xronos tha diksei,auto pou me kaiei einai oti mou xalase to pasxa k den mporw na to antikatastisw suntoma,euxaristw.

  • πριν απο 5 μηνες αγορασα ενα ps3.σημερα κλαταρε δεν διαβαζει δισκους.το φαινομενο ειναι γενικο.....σαν το xbox.τοοοοοσο δυσκολο ειναι να βγαλουνε μια αξιοπιστη κονσολα??/

  • Από όσο γνωρίζω μόνο την πρώτη φορά που σου χαλάει το PS3 στο αλλάζουν με καινούργιο. Μετά σου δίνουν το δικό σου επιδιορθωμένο με καθυστέρηση 2-3 εβδομάδων (το στέλνουν έξω για service) ή σου δίνουν άμεσα ένα άλλο επιδιορθωμένο. Δεν έχω PS3 αλλά σίγουρα με αυτά που ακούω δεν θα ήθελα να αποκτήσω.

  • Gia sas pedia
    To diko mou ps3 parousiase to idio problima (den diabazei diskous)meta apo dio bdomades xrisis(to ixa agorasi prin ena mina alla to xrimopoiisa gia dio bdomades afou kikloforise to grand theft auto 4).To piga sta e-shop apo opou to ixa agorasi kai to estilan stin sony apo opou mou ipan tha antikatastathi me anakataskeuasmeno.Mou ipan oti auto ine ena ps3 pou tha to xrisimopoiiso protos ego.Isxiei auto?Episis mia ali aporia.Otan ixa paralabi to ps3 apo ta e-shop prin ena mina kai kati to kouti den itan sfragismeno.Simeni kati auto.Euxaristo gia ton xrono sas

  • gia sas k pali paidia prin duo meres esteila tin kopela mou na paralavei to kainourio ps3 apo tin cometron logw tou oti egw spoudazw kalamata k meta apo 2 meres anevika athina na to parw,me to pou to anoiksa gia na dw an douleuei stin othoni mprosta emfanistike ena kokkino kouti pou egrafe factory/service mode,upethaisa oti tha itan logw tou oti an oigei prwti fora,koitazontas to menu paratirisa oti sta video upirxe mia tainia,"anamniseis apo mia gkeysa" stin arxi nomisa oti itan apothukeumeni ston HD alla meta katalava oti itan ena Blue-Ray mesa sto ps3,pira tin cometron amesws tilefwno k tous eipa ti akrivws simainei k autoi emeinan ekpliktoi me auto, k mou eipan na tous to paw apo ekei,piga amesws egw mes tin zesti k me tosi talaipwria gia ti pragma fusika? gia na mou poun oti egine lathos apo tin sonny,i gnwmi mou einai oti to sugkekrimeno ps3 itan xalasmeno k eixe episkeuasthei apo kapoious pou ksexasan na afairesoun to duskaki pou pithanon evalan gia na dokimasoun an douleue meta to service,me auto einai i 2h allagi pou kanw,meta apo 5 mines apo tin agora tou dikou mou ps3,k den ftanei mono auto alla prin mia vdomada xalaei enws gnwstou mou to ps3 60gb,se osoun gnostous mou exei sumvei touto paizame arketes wrew pro2008,k exw arrxisei na pisteuw oti den einai tuxaio,an kapoios gnwrizei kati as epikoinwnisei me to msn mou,xaris310702@hotmail.com

  • ego pali pezo ateliotes ores PRO 2008 Sto pc ke pote den mou ekane to paramikro! ke den exo ke kanena ipologisti teleio... Akomi kati, mou aresei pou oloi katigoroun tin MS gia to XBOX360, toulaxiston afto sou dinei 3 xronia warranty!! pragmatika emeina ekpliktos apo to poses konsoles ps3 exoun xalasei! mipos to pososto sfalmatos tis sony (1,8%) einai gia tis konsoles pou einai akoma sto kouti tous :) ? epd ap oti katalava opios apo sas einai real gamer, tin exei xalasei tin konsola tou! e na tin xesw tote tin konsola, den tin pira gia na pezo 1 ora ti vdomada!!

  • Οταν εκαψε τροφοδοτικο το xbox 360 ετυχε (ευτιχως)να το αλλαξω με το playstation 3 και πραγματικα εκπλισομαι που ακουω τοσα παραπονα γιατι η κονσολα μου εχει βγει αστερατη.Να τονισω επισεις οτι παιζουμαι τρεις, εγω και τα δυο παιδια μου,ισως επεσα σε αλλη παρτιδα?Δεν ξερω τους προμιθευτες των μαγαζιων αλλα την πηρα απο τον Κωτσοβολο.

  • Ti lete re paidia ameso servis kai blakies??Ego piga to ps3 40 gb gia antikatastasi kai moy lene prepei na perimeneis 15-20 meres gia na moy to kanune.Poly apogoitepsi kyrios aptin sony!!!Esxos.!!!An kai eimuna fanatikos ths sony apogoiteuthika.Kai to problhma htane oti den dia
    den diabazei ta diskakia.Bazo mesa ena game disk kai den to diabazei katholoy.San na min bazo mesa tipota.Nekro......

  • Loipon paidia. Egw phra to playstation 3 40GB apo ta multirama stis 01/06/08 stis 10/06/08 mou xalase. Shmera exoume 07/07/08 kai akoma den mou exei epistrafei. Mou yposxethikan 10 meres kai twra paw gia mhna xwris to ps3. Oi istories gia 1.8% failure einai xazomares. Den exw vrei kapion filo pou na peire kai na mhn to episkeuase. H microsoft paradextike oti exei provlhma to xbox giauto kai ekane thn egguhsh tin ekane 3 xronia apo 1 xrono. To pososto einai 30 + % se provlhmata sto xbox 360. To ps3 xalara ena 20% to exei. Toulaxiston to 40gb version. Ektos kai an mono stin ellada exoume auto to provlhma.

    Atomo mesa sto multirama mou eipe oti thn mera pou to phga egw, to phgan kai alloi 4. Epishs to gegonos oti gia na mou antikatastisoun tin consola exei parei 1 mhna shmainei oti den exoun apothema. Ara yparxei provlhma. Yparxei lista protereothtas me enhmerwsan. Makari kai h sony na to kanei 3 xronia alla den paizei. Hdh bainei mesa apo tis poliseis.

    Ayta ligo poly. Euxomai to neo ps3 poy tha mou dwsoun na mhn exei provlhma giati den kserw kai egw ti tha kanw. molis 1 vdomada prolava na paiksw o kakomoirhs.

  • Re paidia k ego agorasa prin 1 mina to ps3,exo peksei elaxista,k ksafnika den diavazei ta diskakia,ta idia provlimata eixa apo to psx(playstation 1) k to ps2..Exo apogoiteutei telios me auta pou diavasa,an kai iksera oti i sony exei genikos provlimata me ta laser pou diavazoun ta dvd,blue ray ktl...8a to pao gia antikatastasi kai o 8eos voi8os..To sigouro pantos gia mena einai oti den agorazo ksana proionta tis sony....Krima gia ena koloso pou exei ekatomiria pelates se olo ton kosmo.

  • re paidia egw apo otan pira to trito ps3 den exw paiksei para 10 wres pes2008 k ola pane mia xara,min paizetai allo to palio pes2008 mono mgs4

  • παιδια...θελω αυριο να παω να παρω το ps 3 απο κωτσοβολο (80gb+uncharted+motorstorm+1 μοχλο)και μπηκα κατα λαθος στο forum και απογοητευτηκα....τι να κανω??να μην παρω?

  • Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, ξαφνικά χτες σταμάτησε να διαβάσει οποιοδήποτε δισκάκι.
    Δεν έχω παίξει πολλές ώρες και δεν έχω παίξει ποτέ το pro evolution!
    Θα πάρω τηλέφωνο την αντιπροσωπία να δώ τι θα μου πούνε...

  • kalispera paidia molis twra antimetopizo to idio provlima me esas ,exw ena ps3 40gb kai ksaftika stamatise na paizi to dvd,den vlepei ka8olou to dvd.

  • επειδη σκεφτομαι να παρω ps3 80 giga εχει κανεις ακουσει αν εχει τα ιδια προβληματα

  • γεια σας παιδια. δ νομιζω πωσ φταινε τα παιχνιδια. απλα προβληματικεσ κονσολες. πηρα 28/11/2007 το ps3 το ελιωσα στο προ2008 επειδη ηταν το 60αρι επαιξα παιχνιδια του ps1 kai ps2 και δ επαθε τπτ. εχτεσ επαιξε ο αδερφος μου το φιφα 09 και κλαταρε το ματακι. 2 μηνεσ μετα την εγγυηση. τοσο λεφτα για 1 χρονο και 2 μηνεσ. τσαμπα λεφτα. τωρα το πηγα σε μαγαζι οχι τησ σονυ και θα μου το φτιαξουν για 140ευρω. κοροιδια σκετη. θα αρχισω να παιζω παλι το πλει2

  • vasika gurisa meta apo poli kairo na ksanagrapsw pws me to diko mou to ps3(trito stin seira) pane ola kala,enas filos parapanw exi apoluto dikio ola euthunontai se provlimatika ps3,ta opoia irthan ellada ta perissotera,oso gia tin egguisi vres kapoin pou na to pire poio meta apo sena k pigaine me tin egguisi tou agou stin cometron den zitoun tipota

  • pedia an ine ontos opos ta lete tote min xanapari kanis xana apo ta lamogia tous iapones to ps3 den axizi arketa makes tous kaname ke tin sony ala ke tin ps3 exalou tosa vgalane me to ps2 afti i ekdosi tou ps3 malon itane i prohiri ekdosi tous gia na hame na legame ke gia na fane ke merika fraga akomi ta lamogia tis ps3 pigenete tora ke apetiste ta lefta sas na ta parete piso osi den iste efharistimeni pos na to kanoume sikoste veto parte ta hrimata sas piso sikothite apo karekles tivania kanapedes ke trexte na parete ta hrimata sas piso ate lipon ti perimenete!

  • Re paidia ti ginetai??Vazw paixnidi PS3 ka DEN ta diavazei..Otidipote allo to diavazei...Thelei allagi i kefali moy eipan sto til 230 eurw!Einai dinaton????Tha mas paei 1000 to PS?????? Ntropi toys.....

  • Geia sas paidia....akribws to idio epatha k egw meta apo ena xrono agoras PS3!!kai me poio paixnidi sygkekrimena??Assassin's Creed...otan epaiza,ola kala!Kapou ston termatismo omws,arxize kati flasies kai pagwne to paixnidi..opote anagkastika to ekleina kai to ksana anoiga!!molis to termatisa,piga na paiksw ena allo..kai den to diabaze!!!:(
    twra mou exei liksei i eggyisi kai standar tha mou fane 200euro...opoios exei kamia eggyisi pou na min exei liksei,as kanei tin kali praksi na mou ti daneisei..xixi

  • paidia auto to epatha kai egw me to ps3 40g na min m diavazei ta diskakia !!!tou ekana full format kai pali tpt..meta tou ekana kai ena quick format kai katatixi meta ta diavaze olla!!!alla distixos pali xtes mia apo ta idia tpt nekro den strofarei gia na diavasei kanena diskaki!!!ekana format pali ola ktl tpt capout!!!piga ston kotsovolo apo ekei to eixa parei prin ena misi xrono peripou egieisi ennoeite oti m teleiwse kai ti m leei??aa tixeros eisai vre file poly s antexe alli se 3 mines ta fernoun gia auto to provlima!! pasxoun ta laser ta matakia!!!eirwnia???eleos tote ti ta promithevoun i toulaxiston tha mporousan na exoun egguisi 3 xronia k liga einai gia to saravala afou einai skarta!!!megali apogoitefsi!!!kai den to xarika ki ollas den to eliwsa to ps3!!tespa kouragio paides!!!

  • μια από τα ίδια παιδιά. έπαιζα tomp raider underground και άρχισε να κολλάει. και τώρα δεν μπορώ να παίξω τίποτα μετά από 20 λεπτά αρχικής λειτουργείας της κονσόλας. δεν είχα ακούσει προηγουμένως για προβλήματα στο ps3, όπως για το red ring of death του xbox360, αλλά από 'τι φαίνεται είναι γενικό και συχνό φαινόμενο. το ps2 μου κράτησε 6 χρόνια και το ps3 ένα μήνα και κάτι και φοβάμαι την ταλαιπωρία του service αφού μένω Κρήτη και πρέπει να το στέλνω Αθήνα και παραπάνω από 1 φορά όπως διαβάζω σε αρκετά ελληνικά και ξένα forum

  • πάντως δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που να έχει γλιτώσει από το φονικό ιό! και όποιος γλιτώνει σύντομα θα υποκύψει και αυτός!

    το 40gb PS3 μου τα έφτυσε μετά από 15 μήνες λειτουργίας. Είναι πασιφανές ότι δε φταίει ούτε το PES2008-2009 ούτε κανένα παίχνίδι.

    είναι προφανής αστοχία υλικού η οποία αγγίζει (από προσωπική εμπειρία και όχι από στοιχεία εγκυκλοπαιδικά ή από έρευνες) το 100% στους 5 φίλους μου μου έχουν PS3...κρίμα!
    Αν η Sony Θέλει να λέει 1,8% ας λέει. ΤΟ σίγουρο είναι ότι ούτε μπαταρία δε θα ξαναπάρω ποτέ!

    Πιστεύω ότι τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα καθώς πολλοί που είναι εκτός εγγύησης αλλάζουν κατευθείαν το ματάκι με παραγγελία από το νετ και δεν ασχολούνται καθόλου με την (κάθε) Cometron η οποία σημειωτέον θέλει 230 ευρώ για να σου πάρει το προιόν που αγόρασες, να το επισκευάσει και να το πουλήσει σε άλλο "κορόιδο" για 230 ευρώ! Συγχαρητήρια! αν αυτή είναι η πολιτική του κολοσσού SONY για την Ελλάδα να τη χαίρονται την εταιρεία τους! Μάλλον τελικά το μπαμ της κρίσης δε πέρασε αρκετα μαθήματα σε κανένα.

    Απογοήτευση μόνο! είμαι πρόθυμος να συνυπογράψω οποιαδήποτε καταγγελία εναντίον αυτής της τραγικής συμπεριφοράς της SONY απέναντι σε πελάτες!

    (Φανταστείτε την Airbus να δηλώνει fail rate 10% στα προιόντα της...και να μην τρέχει κάστανο!)

    ντροπή

  • Για διαβάστε άμα θέλετε και τη δικιά μου ιστοριούλα που έχει να κάνει με τις 7 ημέρες εγγύηση (ναι καλά διαβάσατε) που δίνει η SONY για τα χειριστήρια, και γενικά τα αξεσουάρ, του PS3:

    https://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44834

  • paidia kalispera kai apo mena...exw kai egw to play3 to 40ari kai meta apo 17 mines ipeias leitourgias mou kollaei...meta to dekalepto zestainetai ypervolika stin meria tou sklirou kai stamata na paizei i na diavazei opoiodipote dvd i game...milisa kai gw me cometron kai mou eipan oti kai se esas akrivws...kserei kapoios kanena site pou mporoume monoi mas na paroume antallaktika i kapoio magazi ektos cometron pou na ta episkeuazei ta idi uparxon dika mas mixanimata...????euxaristw paides kai eilikrina eimai apogoiteumenos...giati otan tous ta akoumpas de mas eipe kaneis pws pirame kati me imerominia liksis opou apo oso diavasa gia allous einai sintomi kai gia allous ligo argoporimeni..alla gia olous sigouri!!!!

  • Ki egw exw to ps3 me 40 sklhro kai molis xthes efage skalwma kai de diabazei ta Blue ray.
    Me exei tsantisei apisteyta! Tous diskous dvd tous diavazei kanonika alla ti na to kanw an de mporw na paizw paixnidia....kamia lush yparxei??? to mhxanhma to exw 1,5 xrono kai de to eliwna ki olas,pollh xalarh xrhsh... H sony mou zhtaei 230 gia antikatastash...eleos!! tha dinw pali leuta meta apo ena xrono kai kati!!

  • Ki egw guys mia apo ta idia..
    Arxika arxise na mou kollaei ligo paizontas Burnout Paradise. Kollage- 3ekollage.
    Meta h katastash arxise na 3efeugei, den mou diavaze kan ta cd, de mou ta evgaze e3w, den ekleine to mhxanhma klp. Pote omws den epaize, mono kollage.
    Gia na tsekarw ti eftaige katevasa kapoia DEMO mesw internet na dw an paizoun. Epaizan kanonika (epishs diavaze tainies, alla oxi blu ray tainies) opote auto shmainei oti eftaige to blu ray reader.

    Epikoinwnisa me th SONY kai mou edwsan ton thlefwno tou service sto Xalandri.
    Ekei me rwthsan an exw eguish, dustuxws h eguish exei lh3ei, opote m eipan oti me 185euro pairnw kainourio. Rwthsa an exei eguhsh auto p m dinoun k m eipan 1 xrono.
    Tous rwthsa...KAINOURIO 8a parw? NAI mou leei.
    egw:STO KOUTI TOU DHLADH!.
    texnikos:AN MAS TO FERTE STO KOUTI, 8A SAS TO VALOUME STO KOUTI SAS!
    egw:SIGOURA EINAI KAINOURIO??
    texnikos:NAI ANAKATASKEUASMENO!
    egw:KAINOURIO H' ANAKATASKEUASMENO?
    texnikos: ANAKATASKEUASMENO ALLA 8A EISTE O PRWTOS POU 8A TO VALETE STHN PRIZA!
    egw:PWS GINETAI AUTO? AFOU EINAI APO ADALAKTIKA XRHSIMOPOIHMENA FTIAGMENO!!
    texnikos: MHN ANHSUXEITE ESEIS 8A TO VALETE PRWTOS STO REUMA.

    kai idou h aporia... ti na kanw? :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.