Sony PS3, Hackers-ακτιβιστές υπόσχονται εκδίκηση και αντίποινα

Καθώς η Sony κυνηγάει ανελέητα γνωστούς hackers όπως ο Geohot για την περιβόητη υπόθεση της πειρατείας στο PS3, μια άλλη ομάδα αντίστοιχων ατόμων κηρύσσει τον πόλεμο στην εταιρία. Ο λόγος για τους Anonymous, ένα γκρουπ με hackers οι οποίοι υπόσχονται εκδίκηση και αντίποινα στην «ασυγχώρητη» Sony για τις πράξεις της εναντίον των «συναδέλφων» τους GeoHot και Graf_Chokolo.

Οι Anonymous είναι γνωστοί από τις πρόσφατες ιντερνετικές επιθέσεις τους σε εταιρίες που διέκοψαν την υποστήριξη προς το WikiLeaks, μετά τις αποκαλύψεις που εξόργισαν την αμερικανική κυβέρνηση. Oι τύποι υπόσχονται ότι η Sony θα νιώσει την οργή τους και την προειδοποιούν να τους περιμένει.

update: Άρχισαν τα όργανα! Kudos to Thanos Kyparissis.

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 4 Απριλίου 2011 22:50

Σχόλια

  • Είναι γελοίο. Καμία ομάδα hackers όσο καλοί και αν είναι δεν μπορούν να χτυπήσουν έναν κολοσσό σαν τη sony. Οι απειλές τους είναι απλά για γέλια!

  • Ε, αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ ψονάρες που νομίζουν ότι μπορούν να τα βάλουν με την Sony... Αυτό μας έλειπε...

  • Παιδιά κάθε κώδικας είναι δυνατός μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον σπάσει..
    Ίσως κάποιοι χρειάζονται περισσότερη δουλειά απο κάποιους άλλους,
    αλλά όλοι έχουν τις αδυναμίες τους... Όσο για την ικαντότητα των "UnderGround"
    hackers, απλά να θυμίσω τι γίνεται κάθε φορά που βγαίνει καινούριο iOS...

  • δεν υπάρχει καμία ανησυχία
    όλα είναι θέμα διαφημιστικού τρικ.
    δεν υπάρχουν εχθροί στην ''ελιτ''

  • [ Καμία ομάδα hackers όσο καλοί και αν
    είναι δεν μπορούν να χτυπήσουν έναν
    κολοσσό σαν τη sony.
    ]... Νομίζετε...

  • Χαχαχα! Χωρίς να θέλω να προσβάλλω μερικούς από τους παραπάνω -και χωρίς να έχω πρόβλημα με τη sony- πιστεύω πως όταν ξεκίνησε {η sony} τον όλο χαμό, μάλλον ήξερε τι την περίμενε από κάποιες "κοινότητες" που ναι μεν τη στηρίζουν ως αγοραστές αλλά τους αρέσει και να πειραματίζονται. Οπότε οι απειλές, σίγουρα δεν θα την "ενοχλήσουν", φαντάζομαι όμως πως όταν γίνουν πράξη -γιατί λογικά θα γίνουν και βασικά, καλά θα κάνουν να γίνουν- θα υπάρξουν και απώλειες. Και ελπίζω -με τη φόρα που έχει πάρει η κυρά sony- να μην είναι κάποιοι αθώοι καταναλωτές αυτοί που θα πληρώσουν τη νύφη της βλακείας μερικών ανθρώπων {της sony}...

  • Παιδιά, αν και η Sony είναι κολοσσος, παντα υπάρχει και κάποιος καλύτερος, και σ'αυτόν τον χώρο ειδικά, η κάθε εταιρία τα βάζει με λερναίες ύδρες.Ένα κεφάλι να κόψει βγαίνουν 10, οποτε :P

  • Μόνο και μόνο που κάποιοι μεμονομένοι hackers "λάβωσαν" τον εγωισμό της sony κάνωντας φίλο και φτερό το ps3 , αυτό λέει πολλά.Φανταστείτε τί μπορεί να κάνει ένα ολόκληρο γκρουπ.Μπορεί η sony να είναι κολοσσός αλλά είναι απλά μια εταιρία.Κακώς που τα έβαλε με τους hackers.Θα φάει πολύ hacking! Άντε και στο NGP (aka PSP2) μάγκες!!!

  • Οκ η Sony ειναι πολυ μεγαλη εταιρεια αλλα μην ακουω αστεια πραγρατα του τυπου δεν μπορουν καπιοι τυχαιοι hackers να χτυπησουν εναν τετοιο κολοσο , να θυμησω πως στο παρελθον εχουν χτυπηθει πολυ πιο ιχυρα ονοματα οπως FBI , NASA , Cern κλπ .

  • Ο Γιώργος έχει δίκιο.

    Αυτοί οι χάκερ δεν "σπάνε" το PS3 επειδή είναι το επάγγελμα τους και πληρώνονται.
    Το κάνουν σαν χόμπι, και διασκεδάζουν με τα αποτελέσματα. Όσο πιο δύσκολο είναι, τόσοι περισσότεροι και καλύτεροι θα μαζευτούν γύρο από την Sony.

    (Είναι σαν η Sony να έχει πάρει τον τηλεβόα και φωνάζει "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΑΚΑΡΕΤΑΙ!")

    Άλλωστε, οι χάκερ δεν είναι εταιρία που αν πιεστούν πολύ θα κατεβάσουν τα ρολά.
    Αντίθετα, η Sony όσο επιμένει, τόσο θα ξοδεύει σε επαγγελματίες να αντικρούουν τους χάκερ.

    Πρέπει να πω πώς λίγη πειρατεία κάνει στην πραγματικότητα κάλο σε μια εταιρία.

    Αυτά...
    Σταματάω εδώ, μη με εντοπίσει η Sony και μου κάνει μήνυση και εμένα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.