Super Mario Run: Πότε έρχεται στο Android;

Μετά από πολλά χρόνια η Nintendo αποφάσισε να φέρει τον θρυλικό Super Mario στα smartphones. Ωστόσο προς απογοήτευση πολλών fans που έχουν Android συσκευές, η διάθεση του παιχνιδιού περιορίστηκε μόνο για όσους έχουν iOS.

Ο Super Mario ήρθε στο iOS μέσα Δεκεμβρίου και μόνο την πρώτη μέρα κατάφερε να κάνει 2.85 εκατ. downloads, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα έφτασε στα 25 εκατομμύρια.

Όταν κατά την επίσημη παρουσίαση του iPhone 7 το Super Mario Run ανακοινώθηκε για το iOS, η Nintendo είχε πει ότι αργότερα θα διατεθεί και για Android. Σήμερα μαθαίνουμε από την ίδια ότι το παιχνίδι θα έρθει στην mobile πλατφόρμα της Google μέσα στον Μάρτιο.

Το πιο πιθανό είναι ότι και για το Android θα κοστίζει 9.99 δολάρια όπως συμβαίνει στο iOS. Το app μπορεί να κατέβει δωρεάν, οι παίκτες που θέλουν απεριόριστη πρόσβαση και στα τρία game modes πρέπει να πληρώσουν 10 δολάρια. H Nintendo είχε δικαιολογήσει την τιμή λέγοντας ότι ο λόγος είναι η «διασφάλιση των γονιών», ότι δεν θα υπάρξουν επιπλέον in-app αγορές στο παιχνίδι και ότι το παιδί δεν θα κάνει κατά λάθος καμία αγορά.

super mario run android, Super Mario Run: Πότε έρχεται στο Android;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

παιχνίδι που θέλει άρον άρον συνέχεια σύνδεση στο ίντερνετ για να λειτουργήσει δε θέλω.. άλλωστε για μένα βάζεις παιχνίδια στο κινητό για να σκοτώσεις την ώρα σου σε μια φάση που περιμένεις κάπου ή ταξιδεύεις.. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορείς να είσαι πάντα online!!!!

KnightRider

Emulator N64 και Gameboy = 3D γραφικά – καλύτερο gameplay – offline – αν θες με τηλεχειριστήριο (μέσω OTG)

forneverarrow

Όταν γίνουμε Αμερική με φτηνό απεριόριστο 4g με πλήρη κάλυψη και wifi spot μέχρι και στις δημόσιες τουαλέτες, ίσως να ασχοληθώ με τέτοιου είδους παιχνίδια… Μέχρι τότε μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.