Games

Το Apex Legends έρχεται στα smartphones

Το επιτυχημένο battle royale shooter Apex Legends της Respawn Entertainment ετοιμάζεται να αποκτήσει και mobile έκδοση. Κατά την διάρκεια μίας κλήσης σήμερα, ο publisher δήλωσε πως βρίσκεται εν μέσω διαπραγματεύσεων ώστε να φέρει το Apex Legends στην Κίνα και στις mobile συσκευές.

Να θυμήσουμε ότι η Epic Games με το Fortnite και η PUBG Corporation με το PUBG ακολούθησαν την ίδια τακτική και έτοίμασαν μία mobile έκδοση των διάσημων παιχνίδιών τους και η EA αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια τακτική ώστε να διατηρήσει την άνοδο του παιχνιδιού.

Η Epic Games αποφάσισε να φέρει το Fortnite στις φορητές συσκευές όπως ακριβώς είναι το παιχνίδι στις κονσόλες και το PC ενώ επιτρέπεται και το cross-platform play. Το ίδιο δεν συμβαίνει όμως και με το PUBG, του οποίου η mobile έκδοση διαφέρει σε σχέση με αυτήν της PC έκδοσης και δεν επιτρέπεται το cross-platform play.

Άγνωστο παραμένει ποια κατεύθυνση από τις δύο θα ακολουθήσει η EA με το Apex Legends και πότε αυτό θα κυκλοφορήσει στα smartphones και tablets. Δεδομένου ότι γίνονται ήδη διαπραγματεύσεις ίσως το παιχνίδι να είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη του 2019.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.