Το ESPN στην Αμερική θα καλύπτει τα Esports 12 ώρες ζωντανά της ημέρα

, Το ESPN στην Αμερική θα καλύπτει τα Esports 12 ώρες ζωντανά της ημέρα

Ο κορονοϊός έχει σταθεί για να αναβληθούν ή να ακυρωθούν τα πάντα, ακόμα και οι αθλητικές διοργανώσεις σε όλον τον πλανήτη. Σήμερα στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όπως και στη δική μας, δεν έχουμε δράση σε κανένα άθλημα.

Αυτό έχει βάλει στον «πάγο» και τα τηλεοπτικά δίκτυα, που δεν έχουν να δείξουν ζωντανούς αγώνες, αλλά μόνο μαγνητοσκοποπημένο υλικό. Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο είναι το ESPN και οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν τον δικό τους τρόπο για να γεμίσει το πρόγραμμά του.

Άλλωστε, σύμφωνα με δελτίο Τύπου, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει την «ESPN Esports Day», που έβγαινε στον αέρα μέσω του ESPN2. Αυτή θα φανεί αρκετά χρήσιμη, ειδικά αυτή την περίοδο, που σχεδόν άπαντες έχουν μείνει σπίτια τους και οι κονσόλες με τα video games έχουν πάρει φωτιά.

Το ίδιο ισχύει και για τα Esports, με τα οποία το ESPN θα καλύψει το κενό στο πρόγραμμά του. Για την ακρίβεια, την Κυριακή 5 Απριλίου θα έχει 12ωρη τηλεοπτική κάλυψη από τα Esports σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας αρκετά γνωστά παιχνίδια.

, Το ESPN στην Αμερική θα καλύπτει τα Esports 12 ώρες ζωντανά της ημέρα

Αυτός ο τηλεμαραθώνιος για το ESPN θα ξεκινήσει με τρεις ώρες του Madden NFL 20, με πρωταθλήματα συλλόγων και διάφορα τουρνουά Challenge. Θα ακολουθήσει το F1 Esports Virtual Grand Prix, όπου οδηγοί της Formula1, και όχι μόνο, μπαίνουν στο εικονικό τιμόνι του κάθε μονοθεσίου για να κάνουν ό,τι θα έκαναν και στην κανονική ζωή, αν δεν ακυρώνονταν οι αγώνες.

Σειρά θα πάρει ένα άλλο πολύ γνωστό video game, που θα είναι το Rocket League, με το ESPN2 να μεταδίδει τους Grand Finals της όγδοης σεζόν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ακολούθως, θα φιλοξενήσει 16 παίκτες του NBA 2K, που ξεκινήσουν νοκ άουτ αγώνες, σα να διεξάγεται ένα τουρνουά από τη φάση των «16» και μετά.

, Το ESPN στην Αμερική θα καλύπτει τα Esports 12 ώρες ζωντανά της ημέρα

Ο εν λόγω 12ωρος τηλεμαραθώνιος του ESPN θα ολοκληρωθεί με προβολή σε επανάληψη του EXP Apex Legends Pro-Am από τον περασμένο Ιούλιο. Από εκεί και πέρα, να υπενθυμίσουμε ότι αρκετοί επαγγελματίες αθλητές το έχουν γυρίσει στα video games και στα Esports, παίζοντας το άθλημα που τους έκανε διάσημους και πετυχημένους.

Μάλιστα, διαθέτουν μέσω streaming τους αγώνες τους σε Youtube και Twitch. Για παράδειγμα ο Λάντο Νόρις συμμετείχε σε μία εικονική και πιο μικρή έκδοση του Γκραν Πρι Αυστραλίας, παίζοντας το παιχνίδι F1 2019, κάτι που προέβαλε στο κανάλι του στο Twitch, μαζεύοντας 70000 προοβλές, ενώ περίπου 175000 είδαν τον αγώνα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ESPN Esports Day έχει την ευκαιρία να κερδίσει αρκετή προβολή, καθώς μπορεί να υπάρχει για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως τώρα παίζει χωρίς αντίπαλο, αφού δε μεταδίδεται ζωντανά κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.